Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a găsit la FCSB jucătorul care va fi mai mare decât Hagi! ”Ar fi bine ca Edi să îl ia la naţională!” Patronul vrea să îi schimbe poziţia în teren

Gigi Becali a găsit la FCSB jucătorul care va fi mai mare decât Hagi! ”Ar fi bine ca Edi să îl ia la naţională!” Patronul vrea să îi schimbe poziţia în teren

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a marcat un gol incredibil în marele derby cu CFR.

FCSB a primit vizita formaţiei CFR Cluj în runda cu numărul 22 din Liga I. Mijlocaşul FCSB-ului a început anul în forţă şi a marcat un gol superb de la 20 de metri pe Arena Naţională. Fotbalistul a tras de la 20 de metri, lateral dreapta, iar mingea s-a dus direct în vinclu. Portarul CFR-ului a fost surprins şi nu a avut nicio şansă. 

Gigi Becali a fost foarte mulţumit de evoluţia lui Octavian Popescu. Patronul a trimis un mesaj direct către Edi Iordănescu şi a spus că ar trebui să îl solicite la echipa naţională pe tânărul jucător. De asemenea, el consideră că este posibil ca Octavian Popescu să îi depăşească performanţele lui Gică Hagi. 

”Ar fi bine ca Edi să îl ia la naţională!”

”Vine Florinel Coman şi îi schimbăm poziţia lui Tavi Popescu. V-am spus despre Tavi Popescu, voi poate nu sunteţi de acord, dar zic că Hagi e cel mai mare al tuturor timpurilor, dar eu cred că Tavi Popescu îl va întrece. 

Nu e blasfemie, că e tânăr, dar la ce face cu mingea, cum driblează, cum se lipesşte mingea de el, are plecare de pe loc, are reacţie... E posibil, nu spun că acum, dar e posibil să-l depăşească pe Hagi. 

Ar fi bine să-l ia la naţională, dar nu-l ia pe Tavi Popescu. Cred că Edi e băiat deştept, cred că o să-l ia. La ora asta, că am jucat cu CFR, zic că e cel mai bun din campionatul intern. Ce dacă e tânăr? Nu-i ia nimeni mingea şi le e frică tuturor de el. La 19 ani e cel mai bun din România. Spun şi acum. I-am spus lui MM că mi-e frică să nu-l fure cineva. Dacă îl iau cu 30 de milioane acum, mi l-au zburat. Ăsta e jucător de peste 100 de milioane de euro”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Mai mult decât atât, Gigi Becali susţine că nu îl va ceda în acest moment pe Octavian Popescu şi că nu îl va vinde nici pe 20 de milioane.

”Nu, n-am discutat, pentru că Tavi Popescu... Nu-l dau acum. Nu-l dau pe 20 de milioane, când pot să-l dau pe 100. Pentru ce? O ofertă de asta e o dată la 30-40 de ani, un geniu de ăsta.

Golul de aseară seamănă cu golul dat de Hagi cu Columbia. Am spus că la ora asta e Hagi din toate timpurile şi de ce să nu se bucure când îl depăşeşte cineva? Ianis nu-l poate depăşi pe Gică. Ianis cred că va fi număruil unu la naţională, dar nu-l poate depăşi pe Gică. La vârsta lui, Gică dădea goluri multe. O să vedeţi că aşa va fi”, a mai precizat Becali. 

Afla mai multe despre: fcsb-gigi becali-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare