You are here:

Gigi Becali a lămurit situaţia lui MM Stoica: ”Eşti într-un moment greu şi trebuie să fiu alături de tine”

Gigi Becali a lămurit situaţia lui MM Stoica: ”Eşti într-un moment greu şi trebuie să fiu alături de tine”

Fotbal

Comentarii

Mihai Stoica a decis să plece de la FCSB după înfrângerea cu FC Botoşani, însă Gigi Becali nu i-a acceptat demisia, iar cei doi discută acum despre o posibilă colaborare mai solidă pe viitor.

”Asta a fost după meci imediat şi după aia i-am zis <<măi băiatule, tu eşti prietenul meu, nu eşti numai angajat ca să pleci sau să te dau afară. Tu eşti prietenul meu şi acum eşti într-un moment greu şi trebuie să fiu alături de tine, nu să pleci tu când vrei>>.

A zis că e vinovat el pentru ce s-a întâmplat. Eu am spus că e mâna mea dreaptă acolo şi pentru că se întâmplă ce se întâmplă ai spus că sunt mâna dreaptă, înseamnă că eu sunt vinovat dacă ies lucrurile rău.

Şi nu l-am lăsat din seara aia am vorbit. Acum a venit să discutăm alte discuţii cu el şi cu Alexandru Tudor despre ce trebuie să facă”, a spus Gigi Becali.

MM Stoica şi-a asumat vina pentru evoluţiile slabe ale echipei din ultima perioada: ”Eu am demnitate, nu pot să stau în situaţia asta. Eu sunt vinovat, eu am greşit, eu trebuie să plec”, însă latifundiarul din Pipera nici nu a vrut să audă de o eventuală despărţire de directorul sportiv al FCSB.

FCSB va evolua, joi, de la ora 21.30, la Giurgiu, cu echipa armeană Alaşkert, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare