You are here:

Gigi Becali a luat decizia şi i-a comunicat-o şi lui Dică. Ce schimbări vrea să aducă la echipă

Gigi Becali a luat decizia şi i-a comunicat-o şi lui Dică. Ce schimbări vrea să aducă la echipă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea ca FCSB să practice un joc mai spectaculos în sezonul viitor aşa că ia cerut lui Dică să schimbe sistemul de joc, să treacă de la 4-2-3-1, la 4-3-3, sistemul în care joacă Craiova, echipa care l-a fascinat pe latifundiar în acest sezon.

"Vrem să schimbăm tactica în 4-3-3 şi s-ar putea ca Tănase să joace acolo sus. I-am cerut lui Dică să schimbe şi să facem un joc mai spectaculos, mai combinativ. Mi-a plăcut jocul Craiovei în sistemul ăsta", a declarat Gigi Becali la Pro x.

Patronul ”roş-albaştrilor” a şi încercat să aducă jucători de la Craiova însă de fiecare dată a fost refuzat ori direct de jucători, ori de către oficialii clubului din Bănie.

”Vreau să spun că suporterii trebuie să stea liniştiţi, gândul meu este la Craiova. Sunt căpitanul echipei, ma mândresc cu asta. Mă mândresc că sunt oltean, vreau să se lase deoparte ce a apărut acum, ma concentrez pe ce am de făcut la Craiova, vreau să realizez cu colegii obiectivul de a ridica un trofeu, apoi să ma gândesc la un transfer, dar afară", a spus Băluţă într-un interviu acordat site-ului clubului, în momentul în care se vorbea despre o posibilă plecare a sa la FCSB.

”Jucătorii U Craiova nu vor să meargă la FCSB!”, declara şi Marcel Popescu - preşedinte CSU Craiova.

 

 

Afla mai multe despre: liga 1fcsbgigi becali,  

viewscnt
Articole similare