You are here:

Gigi Becali a luat o decizie radicală înainte de FCSB - Farul: „Jucăm cu naşul, ce să fac?”

Gigi Becali a luat o decizie radicală înainte de FCSB - Farul: „Jucăm cu naşul, ce să fac?”

FCSB

Comentarii

FCSB a terminat la egalitate meciul tur cu cehii de la Sparta Praga, scor 1-1, în preliminariile UEFA Champions League.

Ce decizie a luat Gigi Becali înainte de FCSB - Farul

Următorul meci pentru campioana României va fi în Superligă, împotriva celor de la Farul Constanţa. Meciul nu va fi amânat, aşa cum a anunţat şi MM Stoica. În acest sens, Gigi Becali a explicat că FCSB va juca cu echipa a doua, tocmai pentru a fi pregătită pentru returul cu Sparta Praga.

Patronul de la FCSB şi-a justificat această alegere prin sumele foarte mari pe care le-ar putea câştiga din Europa, motiv pentru care meciul cu Sparta Praga are prioritate pentru omul de afaceri.

„La meciul cu Farul va fi a doua echipă. Ce să facem? Şut, Lixandru, Olaru, Băluţă, Ngezana, David Miculescu nu vor fi. Nici Radunovic, nici Creţu. Deci toată echipa va fi schimbată! Asta e, ce dacă? Jucăm cu naşul, ce să facem?

Eu ştiu că punctele sunt foarte importante, dar s-a făcut o analiză şi am văzut că o echipă care trece în primăvara europeană din Liga Campionilor poate câştiga 70 de milioane de euro. Noi o putem face cu ajutorul lui Dumnezeu. Dacă câştigi zeci de milioane, nu mai ai treabă", a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbfarul 

viewscnt
Articole similare