Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a oferit 600.000 de euro pentru un golgheter monitorizat de Borussia Dortmund

Gigi Becali a oferit 600.000 de euro pentru un golgheter monitorizat de Borussia Dortmundgalerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru un jucător de 20 de ani care este monitorizat şi de Borussia Dortmund.

Patronul FCSB este în continuare decis să plătească sume importante de bani pe transferuri de jucători tineri, care ulterior pot fi revânduţi mult mai scump.

Este şi cazul unui atacant de 20 de ani, pentru care a oferit 600.000 de euro. Interesant este că jucătorul este urmărit de mai multe echipe din campionatele de top ale Europei, printre care şi Borussia Dortmund.

Gigi Becali, ofertă de 600.000 de euro pentru un atacant de 20 de ani. Are însă concurenţă serioasă

În ultimii ani, Gigi Becali a investit serios în tineri jucători de perspectivă, cu riscul de sacrificat performanţa. Politica pe care a mers i-a adus însă foarte mulţi bani din transferuri.

Numai în ultimul an, Gigi Becali a încasat nu mai puţin de 14,5 milioane de euro pentru doar doi jucători: Dennis Man (11 milioane de euro) şi Olimpiu Moruţan (3,5) milioane de euro.

Suma primită în schimbul celor doi jucători ar putea fi şi mai mare, în funcţie de performanţele atinse de ei. Pentru Dennis Man şi Olimpiu Moruţan, patronul FCSB a plătit în total aproximativ 3 milioane de euro.

Acum, Gigi Becali caută următoarea ţintă. Omul de afaceri din Pipera a pus ochii pe David Miculescu. În vârstă de 20 de ani, Miculescu este atacant, joacă la UTA Arad şi se află pe locul 3 în clasamentul golgheterilor din Liga 1, cu 5 reuşite.

Potrivit aradon.ro, Gigi Becali a oferit 600.000 de euro în schimbul lui David Miculescu. Suma n-a îndeplinit însă aşteptările celor de la UTA, care speră la mult mai mult.

Mai ales că, scriu cei de la aradon.ro, David Miculescu este monitorizat de 3 echipe din campionatele de top din Europa: Borussia Dortmund, Deportivo Alaves şi Bologna.

David Miculescu are contract cu UTA până în vara lui 2023, dar sunt şanse foarte mari să plece până atunci. Într-un interviu pentru Telekom Sport, impresarul Bodan Apostu, care este apropiat de UTA, a dezvăluit că oficialii echipei arădene vor mai mult de un milion de euro în schimbul lui David Miculescu.

”A fost ofertă de la FCSB, dar a fost refuzată, din raţionamente financiare. UTA nu-l va lăsa pe un milion de euro, ştiu sigur. UTA în momentul ăsta îşi creează anvergura necesară să vândă direct în străinătate”, a declarat Bogdan Apostu pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare