Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a pierdut 8 milioane de euro! Se anunţă un sezon de coşmar pentru FCSB

Gigi Becali a pierdut 8 milioane de euro! Se anunţă un sezon de coşmar pentru FCSB

FCSB

Comentarii

După ce Constantin Budescu a plecat de la FCSB la Al Shabab, Denis Alibec a fost exclus din lot şi nu mai are nicio şansă să fie primit, iar Gnohere poate părăsi şi el echipa, Nicoale Dică are probleme serioase înaintea meciului cu Astra de sâmbătă seară.

Echipa pe care Nicolae Dică o va trimite pe teren cu Astra, sâmbătă de la ora 21:00, în direct pe TelekomSport 1, e mult mai slab cotată faţă de cea aliniată de Laurenţiu Reghecampf în 2013, cea mai scumpă din ultimul deceniu! 

"Reghe" reuşea să readucă titlul steliştilor după o pauză de 7 ani! 23,8 milioane de euro valorau cei 11 care intrau atunci pe teren, faţă de 15,7 milioane de euro, cât valorează acum formula cu care Nicolae Dică se gândeşte să înceapă meciul cu Astra, de sâmbătă seara.

"Deja au plecat jucători şi cred că este de ajuns, nu mai trebuie să pierdem pe nimeni. La veniri e clar că am mai avea nevoie de un atacant şi de un fundaş central. Dacă nu vom reuşi însă să aducem ceva de calitate, vom merge în continuare cu lotul pe care-l avem. Eu am mare încredere în aceşti jucători şi la sfârşitul sezonului sper să ne îndeplinim obiectivele", a declarat Dică la finalul stagiului de pregătire din Olanda.

Cum va arăta FCSB la meciul cu Astra: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici - Qaka, Ov. Popescu, Moruţan - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

Afla mai multe despre: fcsbechipadicaanalizadiscutii 

viewscnt
Articole similare