Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a pierdut procesul cu FRF! Câţi bani trebuie să achite FCSB

Gigi Becali a pierdut procesul cu FRF! Câţi bani trebuie să achite FCSB

FCSB

Comentarii

Echipa lui Gigi Becali a contestat în instanţă decizia FRF de a obliga cluburile să-şi înfiinţeze o echipă de fotbal feminin pentru a putea evolua în Liga 1.

Gigi Becali a pierdut procesul cu FRF

Totuşi, Tribunalul Bucureşti a decis că cererea clubului antrenat de Toni Petrea nu este justificată, iar hotărârea FRF va rămâne în picioare. Acum, instanţa a decis că FCSB trebuie să achite cheltuielile de judecată, care sunt în valoare de 5.000 de lei, potrivit ProSport

În urmă cu un an jumătate, procesul din această speţă a luat sfârşit şi la TAS, iar la acel momentul latifundiarul din Pipera a anunţat că va apela la instanţele civile, dar s-a dovedit că nu a avut nici acolo câştig de cauză. 

”Am pierdut la TAS cu fotbalul feminin, acum mergem mai departe, în civil, în tribunalul din România. Ne luptăm până la final pentru dreptate. Dacă nu primim răspuns favorabil, înseamnă că nu avem dreptate.

Noi funcţionăm în România drept societăţi comerciale. Nu poţi să mă obligi să fac fotbal feminin, sunt societate comercială, nu poţi să-mi impui pe ce să cheltui banii mei. Vedem ce zice judecătorul”, spunea Gigi Becali.

FCSB a fost obligată să aibă echipă de fotbal feminin, iar Gigi Becali a cumpărat un lot de la un club din Bucureşti pentru care a plătit 5.000 de euro. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-frf 

viewscnt
Articole similare