Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a prelungit contractul unui jucător chiar după ce a pierdut titlul în faţa CFR-ului. Ultima mutare făcută de patronul FCSB

Gigi Becali a prelungit contractul unui jucător chiar după ce a pierdut titlul în faţa CFR-ului. Ultima mutare făcută de patronul FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut al şaselea titlu consecutiv în Liga 1.

CFR a câştigat pe terenul lui FC Botoşani, scor 1-0. Ardelenii şi-ai asigurat, matematic, al patrulea titlu consecutiv, iar ultimele două meciuri pe care FCSB le va juca contra Universităţii Craiova şi a lui CFR Cluj nu vor mai conta în lupta pentru campionat. 

Chiar dacă a pierdut din nou titlul, Gigi Becali a decis să îi prelungească contractul unui jucător din echipă. Andrei Vlad a ajuns pe lista neagră a latifundiarului din Pipera după gafele făcute în meciurile cu CFR şi Craiova, din play-off, iar Becali a anunţat că jucătorul în vârstă de 22 de ani va apăra doar în sezonul regulat. La meciurile din play-ff, va sta în portă mult mai experimentatul Cătălin Straton. 

Ovoluţiile jucătorului în vârstă de 31 de ani l-au convins pe Becali, iar patronul FCSB i-a prelungit înţelegerea. Straton a semnat prelungirea pe încă un an, potrivit Fanatik. De asemenea, jucătorul are o opţine în contract care îi permite să îşi prelungească înţelegerea la finalul sezonului viitor pe încă un an de zile. 

Straton va încasa la FCSB un salariu de 9 mii de euro pe lună, salariu pe care îl primeşte şi în prezent. 

Afla mai multe despre: andrei straton 

viewscnt
Articole similare