Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a primit o veste imensă! Anunţ de ultimă oră despre Constantin Budescu: ”Sperăm să-şi găsească repede un nou club”

Gigi Becali a primit o veste imensă! Anunţ de ultimă oră despre Constantin Budescu: ”Sperăm să-şi găsească repede un nou club”

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a devenit liber de contract şi are şanse importante de a semna cu FCSB! Gigi Becali îl doreşte la echipă pe mijlocaşul în vârstă de 30 de ani.

Constantin Budescu şi-a reziliat contractul cu Al Shabab, formaţie cu care intrase în conflict, iar acum poate semna cu o altă echipă. Situaţia lui Budi este pe masa celor de la FIFA, care vor da un verdict în perioada următoare. Până atunci, Budescu poate semna cu o altă formaţie.

"Jucătorul a dat dovadă de bună credinţă şi a încercat să soluţioneze pe cale amiabilă conflictul apărut odată cu schimbarea managementului şi a antrenorului. Din păcate, poziţia clubului a rămas neschimbată, astfel că n-a mai avut altă opţiune decât să denunţe unilateral contractul. Sperăm să îşi găsească repede un nou club căruia să i se alature pentru a-şi continua cariera.

Situaţia lui contractuală la acest moment este clară, e liber de contract. Conflictul cu fostul club va fi decis de FIFA, dar asta e o chestiune de durată. Dacă nu cumva vom găsi o cale de înţelegere cu Al Shabab, noi la asta sperăm", a spus avocatul Paul Mincu, cel care îl reprezintă pe Budescu, pentru Agerpres.

Afla mai multe despre: budescufcsbal shabab 

viewscnt
Articole similare