Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist de 19 ani din Superligă. ”Are valoare!”

Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist de 19 ani din Superligă. ”Are valoare!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a declarat, în numeroase rânduri, că mai vrea să aducă doi jucători la FCSB, în această vară.

Omul de afaceri şi-a îndreptat atenţia şi către puştiul Juraj Badelj de la Universitatea Craiova, însă nu îndrăzneşte să-i facă o ofertă omologului său, Mihai Rotaru.

Gigi Becali l-ar vrea pe Juraj Badelj

Într-un dialog cu jurnalistul Horia Ivanovici, Gigi Becali a declarat că nu va face o ofertă pentru Badelj, deoarece Mihai Rotaru simte valoarea fotbalistului şi va cere un preţ mult prea mare pentru ce este el dispus să ofere.

Întrebat de Juraj Badelj, Gigi Becali nu a ezitat să ”atace” subiectul, semn că s-a discutat intens în interiorul clubului despre fundaşul croat, însă nu există un nivel de încredere prea ridicat în vederea şanselor de reuşită.

”(n.r. - Îmi scrie Adrian Ilie - Juraj Badelj, de la Universitatea Craiova). Păi, pe Badelj de la Craiova nu poţi să-l iei.

Rotaru e băiat deştept, nu vinde dacă jucătorul are valoare. Crezi că poţi să iei? De la Craiova nu poţi să cumperi jucători.

Dacă el face un milion de euro, şi plăteşti, el, Rotaru, cere trei milioane de euro. Are bani, nu vrea”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Badelj a confirmat, Tomasec nu

În iarnă, Mihai Rotaru a plăti 380.000 de euro în schimbul a doi fundaşi croaţi, de perspectivă: Juraj Badelj (19 ani) şi Karlo Tomasec (18 ani).

Dacă Karlo Tomasec nu a apucat să debuteze, se pare că Juraj Badelj îşi merită toţi bani. Fundaşul adus de la NK Rudes a bifat cinci partide pentru olteni în Superligă, de fiecare dată cu evoluţii consistente.

Afla mai multe despre: gigi becalimihai rotarubadelj 

viewscnt
Articole similare