You are here:

Gigi Becali a răbufnit după eliminarea de la EURO: „A jucat Olanda de zici că e FCSB! N-aveai ce să le faci”

Gigi Becali a răbufnit după eliminarea de la EURO: „A jucat Olanda de zici că e FCSB! N-aveai ce să le faci”

Echipa națională

Comentarii

România nu reuşit să treacă de Olanda şi s-a oprit în optimile de finală de la EURO, scor 0-3.

Gigi Becali a comentat duelul dintre România şi Olanda

În stilul său caracteristic, Gigi Becali a intrat în direct şi a făcut spectacol după marele duel de la EURO. Finanţatorul celor de la FCSB este de părere că Olanda jucat mult mai bine, controlând meciul aşa cum o face FCSB cu echipele mai mici din Superliga României.

„Toate au fost în favoarea noastră. Semnele erau să trecem. Am dat un gol şi de pe ultimul loc am trecut pe primul loc. Eu nu visam că putem să batem Olanda, putem să câştigăm cu ei doar dacă vrea Dumnezeu. 

Dacă ne lasă Dumnezeu la plutire, ne spulberă. Poţi să te pui cu ei? E diferenţă ca de la cer la pământ. Te baţi Dacia cu Rolls Royce. Ăia au jucători de 200 de milioane, noi costăm 50 de milioane toţi. 

Trebuia să fie 17-0 la un moment dat. Am zis că dăm un gol norocos şi apoi intrăm cu ei în prelungiri, la 11 metri. Înţelegi? Ăsta era gândul meu.

Altfel, nu ai cum să te baţi cu ăştia. Am avut suflet, n-am mai avut suflu. Se termină benzina la un moment dat. Şi cu ucrainenii, cu belgienii… Au alergat, au dat totul. Dar se termină benzina. A stors Edi tot ce s-a putut din ei.

Singurul lucru, probabil două-trei schimbări. Dar degeaba. Edi a făcut o minune, trebuie să îl apreciem. Dar cei care fac minuni, mai şi greşesc. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut.

Nu putem ţine mingea. El a jucat pe o strategie de contraatac. Noi nici cu Ucraina n-am avut mingea, că şi ăia sunt de 5 ori mai valoroşi ca noi. Nu poţi juca fotbal cu ăştia.

Când joacă FCSB cu o echipă slabă. Mingea doar la noi, nu ai cum. Au o forţă, nişte puteri animalice. Sunt super oarmeni ăia. Numai când îi vezi. Nu ai ce să faci mai mult. 

Puteai să faci miliardele de schimbări. Te spulberau oricum. Şi aşa, 3-0 e mic rezultatul. Putea fi 7-8. Am scăpat uşor. N-ai cum să te baţi cu ei. A zis frumos Edi, nu poţi să te baţi cu istoria”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbechipa nationalaeuro 

viewscnt
Articole similare