You are here:

Gigi Becali a răbufnit după Hermannstadt - FCSB 2-0: ”Credeam că suntem valoroşi, dar nu e aşa”

Gigi Becali a răbufnit după Hermannstadt - FCSB 2-0: ”Credeam că suntem valoroşi, dar nu e aşa”

Superliga

Comentarii

Hermannstadt s-a impus în faţa FCSB-ului, scor 2-0, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

După meci, Gigi Becali nu şi-a menajat jucătorii şi a declarat că echipa sa nu este atât de valoroasă pe cât ar fi crezut. De asemenea, patronul FCSB este de părere că golul marcat de Ngezana la ultima fază, anulat pentru un fault în atac al lui Florin Tănase, a fost perfect regulamentar.

Concluzia trasă de Gigi Becali după Hermannstadt - FCSB 2-0: ”Credeam că suntem valoroşi, dar nu e aşa”

”Eu n-am ce să fac mai mult, asta e valoarea, atât pot băieţii. Nu putem nici să ignorăm că ni s-a anulat un gol valabil. Totuşi, nu ai voie să iei bătaie cu 2-0 de la Sibiu. O echipă care ia titlul mănâncă bătaie acum la Sibiu cu 2-0, dar asta e valoarea fotbalului românesc.

Eu credeam că suntem valoroşi, dar nu e aşa. Fără Olaru, nu se mişcă nimeni în teren. Dacă e Olaru, care se mişcă mult în teren, avem tranziţia. Mai dă-o în spate, la fundaşii centrali, mai dă mingea şi în lateral, nu au viteză, avem posesie, dar degeaba.

Am jucat cu ambii fundaşi centrali titulari, Panţîru e de talia lui Radunovic, poate să spună oricine ce vrea, dar mie aşa mi se părea. Apoi vin Edjouma şi Lixandru despre care poţi spune că sunt titulari, am jucat cu Tănase, cu Popa, cu Popescu, cu Ştefănescu, cu Băluţă, care era şi el titular. Pe Tănase, în trecut, am luat 3 milioane de euro jucător valoros, am jucat noi cu echipa a doua? Am avut cea mai bună echipă”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: superligafcsbhermannstadt 

viewscnt
Articole similare