Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a reacţionat după retrogradarea istorică a lui Dinamo: ”Şi care e problema mea?! Nici nu mă bucur, nici nu sunt supărat!”

Gigi Becali a reacţionat după retrogradarea istorică a lui Dinamo: ”Şi care e problema mea?! Nici nu mă bucur, nici nu sunt supărat!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a retrogradat, duminică, în Liga a 2-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur.

Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. După ce U Cluj a câştigat cu 2-0 în Ardeal, Universitatea a avut o misiune uşoară la Bucureşti. Echipa clujeană a deschis scorul în minutul 17, prin Tescan. Morar a egalat pentru Dinamo în minutul 19. 

Până la final, Dinamo şi-a creat mai multe ocazii şi a lovit chiar şi bara. Totuşi, echipa lui Uhrin nu a reuşit să ducă meciul în prelungiri şi a suferit o retrogradare istorică. 

Gigi Becali a reacţionat după retrogradarea istorică a echipei din Ştefan cel Mare. Patronul FCSB a spus că nu se bucură de situaţia în care au ajuns cei de la Dinamo şi chiar a dat senzaţia că îi pare rău de fosta echipă a lui Cristi Borcea. 

”Şi care e problema mea?! Nici nu mă bucur, nici nu sunt supărat!”

”Nu am eu treabă cu Dinamo! Ce dacă sunt rivali?! A retrogradat! Şi care e problema mea?! Nici nu mă bucur, nici nu sunt supărat. De ce să mă intereseze pe mine că a retrogradat Dinamo?

Spune-mi ce câştig. Care e avantajul meu? Şi, în plus, să pun eu sare pe rană la oameni?! E treaba suporterilor că se bucură! Dar pun eu sare pe rana celor de la Dinamo?!”, a spus Gigi Becali pentru AS. 

Afla mai multe despre: dinamo-becali-liga 2 

viewscnt
Articole similare