Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a transferat ”pe sufletul său”: ”Dacă vrea Dumnezeu, vom juca în grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor”

Gigi Becali a transferat ”pe sufletul său”: ”Dacă vrea Dumnezeu, vom juca în grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor”

Fotbal

Comentarii

FCSB a bifat două transferuri în această perioadă de ”mercato” din iarnă. I-a achizionat pe mijlocaşii Luis Phelipe de la Poli Iaşi, pentru 200.000 de euro, şi pe Baba Alhassan de la Hermannstadt, pentru 600.000 de euro.

Brazilianul Luis Phelipe s-a acomodat în Europa, după ce a evoluat în Austria (Salzburg, Liefering), Elveţia (Lugano) şi România (Poli Iaşi), iar acum este gata să facă pasul spre Liga Campionilor.

Luis Phelipe vrea în grupele Ligii Campionilor

Mijlocaşul lateral le-a povestit conaţionalilor din Brazilia despre transferul la FCSB şi despre obiectivele sale pe termen scurt.

Luis Phelipe demonstrează prin discursul său că este foarte apropiat lui Dumnezeu şi sper să-i fie alături în acest sezon, în drumul său spre grupele Ligii Campionilor.

În acelaşi timp, Phelipe a explicat şi care sunt diferenţele dintre fotbalul românesc şi cel brazilian, prin ochii săi.

Este cel mai important club din România şi luptă mereu pentru calificarea în Liga Campionilor. Dacă vrea Dumnezeu, şi luăm titlul în acest sezon, care se încheie în iulie, mergem în Liga Campionilor.

Şi voi avea această oportunitate, de a evolua în cea mai puternică competiţie din lume.

Europa este diferită de America de Sud, dar România este diferită de Vest. Este un loc mai rece. Am locuit în Austria şi Elveţia, dar în România adaptarea a fost una foarte grea, mai ales pentru soţia şi fiul meu. După câteva luni, totul s-a rezolvat.

Diferenţa dintre România şi Brazilia? Multă forţă fizică, multă intensitate, în România. Băieţii aleargă tot timpul. Dacă nu poţi alerga tot timpul, nu te joci. De asemenea, trebuie să-ţi menţii mereu greutatea”, a declarat Luis Phelipe, pentru ”atribuna.com.br”.

 

Afla mai multe despre: luis phelipebraziliagigi becalisalzburg 

viewscnt
Articole similare