Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali anunţă o nouă eră la FCSB după egalul cu Nordsjaelland: „Altfel nu putem să creştem!” | EXCLUSIV

Gigi Becali anunţă o nouă eră la FCSB după egalul cu Nordsjaelland: „Altfel nu putem să creştem!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat la egalitate meciul cu Nordsjaelland, scor 0-0, în manşa tur din turul 3 Conference League.

Gigi Becali anunţă o nouă eră la FCSB după egalul cu Nordsjaelland: „Altfel nu putem să creştem!” | EXCLUSIV

După meci, finanţatorul FCSB a intrat în direct la Orange Sport şi a adoptat o poziţie clară cu privire la fotbaliştii danezilor. Gigi Becali a remarcat că vicecampioana Danemarcei a adus foarte mulţi fotbalişti africani şi consideră că acesta este modelul de urmat.

„Eu cred că începe în fotbal o nouă eră, iar era asta se şi extinde. Vine era fotbalului african, adică africani veniţi din sărăcie. Se face selecţie, sunt luaţi de la 10-12 ani, au academii făcute, iar după aia sunt aduşi în Europa foarte bine antrenaţi. Acum o să fie greu, pentru că toată Europa face selecţie de africani şi o să fie greu să mai facem fotbal cu albii.

Da, aşa ar trebui să facem şi noi. Altfel nu putem să creştem. Ar trebui să facem acolo mici academii, să cheltuim încă un milion pe an, să facem selecţie şi să aducem 2-3-4 jucători ca să facem faţă cu ei. N-ai văzut? Nordsjaellanda avea 6 africani în teren. Ei au făcut jocul”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

Un star de la FCSB, luat la ţintă după meciul cu Nordsjaelland: „Ai zice că nu are cum să joace prost, apoi te uiţi la alte aspecte” | EXCLUSIV

Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului, a fost analizat de Basarab Panduru, expertul Orange Sport, imediat după finalul meciului cu Nordsjaelland, terminat la egalitate, scor 0-0.

Pandi a fost dezamăgit de lipsa de eficacitate din jocul mijlocaşului, analizând mai atent lucrurile pe care le face pe teren. Deşi recunoaşte că depune un efort foarte mare, Pandi aşteaptă mai multă precizie din partea lui Olaru, mai ales atunci când vine vorba de pase.

„Pe Olaru îl vezi că aleargă mereu, că e implicat în dueluri. Ai zice că nu are cum să joace prost. Apoi te mai uiţi şi la pase, la altele...”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport. 

5,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru, conform Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliconference league 

viewscnt
Articole similare