Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali are calculele făcute pentru câştigarea campionatului! ”Până de Paşte, pe primul loc!” Care sunt argumentele patronului FCSB

Gigi Becali are calculele făcute pentru câştigarea campionatului! ”Până de Paşte, pe primul loc!” Care sunt argumentele patronului FCSB

FCSB

Comentarii

Distanţa dintre FCSB s-a micşorat la doar 5 puncte, după ce bucureştenii s-au impus în faţa lui FC Voluntari, iar Craiova s-a impus în faţa ardelenilor.

Chiar dacă distanţa este încă mare, Gigi Becali are încă speranţe la câştigarea titlului. Latifundiarul din Pipera crede că echipa lui se poate impune etapa viitoare, iar FC Voluntari să o învingă pe CFR. 

Dacă cele două rezultate de care Gigi Becali a vorbit s-ar îndeplini, iar FCSB s-ar impune şi în deplasarea de la Farul, echipa omului de afaceri ar fi de Paşte pe primul loc în România. 

”Până de Paşte, pe primul loc!” 

”Spunea cineva că Becali zicea 'până de Paşte, pe primul loc'. Păi, e posibil! Ce, îi batem noi, îi bate Voluntariul şi venim pe locul 1. Ce, nu e posibil? Nu v-am spus că Domnul a făcut mingea, gazonul, porţile, iarba şi tribunele?”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

De asemenea, patronul FCSB consideră că divinitatea este de partea echipei lui. 

”Dacă vrea Domnul să iei campionatul, îl iei. Acum, din ce se vede, cam vrea. Nu cred că s-a întâmplat niciodată, cel puţin eu n-am văzut asta în 20 de ani de fotbal, să dai gol în ultima secundă.

Asta s-a întâmplat o dată cu Rapid, când a dat gol Bourceanu, dar acum de 3-4 ori. Aşa sunt semnele, acum noi om vedea pentru că tot ce vorbim noi acum se poate spulbera dacă noi nu câştigăm cu CFR”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-liga 1 

viewscnt
Articole similare