Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali aruncă bomba: ”Am primit ofertă ieri pentru Tănase, azi aşteptăm răspunsul”

Gigi Becali aruncă bomba: ”Am primit ofertă ieri pentru Tănase, azi aşteptăm răspunsul”

Fotbal intern

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă de la prezentarea lui Alexandru Creţu, Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă concretă pentru Florin Tănase.

Alexandru Creţu a semnat cu FCSB-ul şi a fost prezentat la palat de Gigi Becali, dar alte veşti ale latifundiarului au eclipsat venirea mijlocaşului. În cadrul unei conferinţe de presă, care avea scopul de a îl prezenta pe jucătorul venit din Slovenia, finanţatorul ”roş-albaştrilor” a anunţat că Florin Tănase este foarte aproape de plecare.

Gigi Becali aruncă bomba

Becali a dezvăluit că a primit o ofertă concretă pentru căpitanul său, de patru milioane de euro. Deşi spunea anterior că doreşte cinci milioane pentru Tănase, sumă considerată oricum mică de latifundiar, acum, finanţatorul FCSB-ului a anunţat că se va mulţumi cu 4,5 milioane de euro.

”Am primit ieri o ofertă de patru milioane pentru Florin Tănase. El mi-a spus să-l las cu patru milioane şi jumătate şi i-am zis bine. Că ia şi el un milion salariu. Azi trebuie să ne dea un răspuns echipa, dacă ne dă 4,5 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali.

La cinci ani de când a semnat de la Viitorul, pentru 1,5 milioane de euro, Florin Tănase pare destinat să părăsească FCSB-ul şi să îi aducă un profit frumos lui Becali. În timpul petrecut la Bucureşti, decarul ”roş-albaştrilor” a reuşit să însumeze 189 de apariţii, în care a punctat de 62 de ori şi a oferit 34 de pase decisive. Singurul trofeu ridicat cu FCSB-ul a fost Cupa României, în 2020.

Afla mai multe despre: florin tănasegigi becalifcsbtransfer tănase 

viewscnt
Articole similare