Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu. Ce l-a nemulţumit: "Te vede Dumnezeu că faci nedreptate"

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu. Ce l-a nemulţumit: "Te vede Dumnezeu că faci nedreptate"

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) l-a atacat pe Edi Iordănescu după egalul României, 2-2 cu Israel la Netanya, nemulţumit fiind că l-a folosit foarte puţin pe Octavian Popescu (19 ani), "perla" sa.

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu. Ce l-a nemulţumit: "Te vede Dumnezeu că faci nedreptate"

România a remizat, scor 2-2 cu Israel, într-un amical disputat la Netanya. În partida din "Ţara Sfântă", Octavian Popescu, "perla" lui Gigi Becali, a fost folosit doar 10 minute plus prelungiri de Edi Iordănescu. Motiv de nemulţumire pentru patronul FCSB, care a luat cuvântul şi nu s-a sfiit să-l atace pe selecţioner.

Becali a spus că Octavian Popescu poate câştiga meciuri de unul singur, printr-o sclipire de geniu.

”Când e batjocorit un jucător de-ai mei pe care vreau să iau bani nu sunt bucuros. Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu! Câştigă meciuri singur el. Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu.

N-ai voie. Ascultă... Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu e vorba că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el.

Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal. Când ai răutăţi… Dumnezeu… Nu mai am chef de nimic. Dacă Tavi Popescu este băgat în repriza a doua, nu mai am chef să mai vorbesc despre fotbal.

Să stea Edi Iordănescu acasă dacă Tavi Popescu e rezervă. Dacă Tavi e rezervă numai aşa o să păţească. O să mănânce bătaie de la toţi şi egaluri. Când pe Messi îl ţii pe bancă şi îl bagi 10 minute asta te costă. Că te vede Dumnezeu că faci nedreptate”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Octavian Popescu a debutat la naţionala mare a României în amicalul cu Grecia din Ghencea, 0-1. Atunci, Edi Iordănescu l-a trimis în teren pe Popescu în minutul 61.

Afla mai multe despre: octavian popescugigi becaliedi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare