Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ”băgat în ceaţă” de unul dintre jucătorii săi: ”Aşa se dă? Chiar nu înţeleg. Ce-i asta?”

Gigi Becali, ”băgat în ceaţă” de unul dintre jucătorii săi: ”Aşa se dă? Chiar nu înţeleg. Ce-i asta?”

Fotbal

Comentarii

FCSB şi Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), luni seară, într-o partidă din etapa a 11-a din Superligă.

FCSB a condus de două ori pe tabelă, 1-0 după golul lui Joyskim Dawa (min. 8) şi 2-1 după reuşita lui Adrian Şut (min. 39), dar de fiecare dată a fost egalată - Dan Nistor (min. 26) şi Bogdan Mitrea (88) - şi a pierdut două puncte preţioase.

Gigi Becali, bulversat de către Alexandru Băluţă

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de evoluţia lui Alexandru Băluţă din acest meci, cu toate că nu a înţeles cum a gândit acesta faza din startul meciului.

Mai exact, Băluţă a primit o minge în flancul drept, a preluat-o şi a tras cu dreptul, cu exteriorul. O soluţie bulversantă chiar şi pentru Gigi Becali, care se aştepta de la jucătorul său să tragă cu interiorul, tare, la colţul lung.

Alexandru Băluţă preferă exteriorul şi trimite mingea în plasa laterală, fără emoţii pentru portarul celor de la Universitatea Cluj.

Băluţă mi-a plăcut. Numai că a avut faza aia în prima repriză. Ai să dai gol şi dai cu exteriorul. Şi Coman la fel, în loc să lobeze peste portar....

Aşa se dă? Uite la faza asta: cum să bagi exteriorul dacă vine în dreapta. Trebuie să bagi interiorul la colţul lung.. Ia uite. Întorci piciorul, dai exterior. Chiar nu înţeleg. Ce-i asta?

El a vrut să scoată mingea afară, care se ducea în poartă. Nu înţeleg aşa ceva. Era singur aici. Pac, colţul lung tare.

Dacă era Băluţă în teren, nu ne mai egalau. L-am băgat pe Miculescu şi a dormit pe acolo. Nu a mai putut Băluţă şi a cerut schimbare”, a declarat Gigi Becali, la primasport.ro.

VIDEO: Ratarea lui Alexandru Băluţă

Afla mai multe despre: balutagigi becalifcsb-u cluj 

viewscnt
Articole similare