Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Doi fotbalişti vin sub comnada lui Toni Petrea şi un titular zboară de la FCSB: "Aşa mi s-a spus. E peste el!"

Gigi Becali, BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Doi fotbalişti vin sub comnada lui Toni Petrea şi un titular zboară de la FCSB: "Aşa mi s-a spus. E peste el!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) face încă două mutari la FCSB. Patronul roş-albaştrilor îi readuce la echipă pe împrumutaţii Gabriel Simion (22 de ani) şi Adrian Şut (21 de ani), care joacă pe acelaşi post, cel de mijlocaş central defensiv. Omul de afaceri e convins că dă lovitura cea mare cu cel puţin unul dintre ei.

Gigi Becali a anunţat două transfeuri! FCSB dă lovitura: fotbaliştii vin sub comnada lui Toni Petrea

În ultimii ani, FCSB şi-a făcut un obicei să cumpere tot ce înseamnă fotbalişti tineri şi de mare viitor, dar şi să crească fotbalişti în propria academie. Cazurile lui Simion şi Şut. Primul e crescut la FCSB, al doilea e cumpărat de la Academica Clinceni. Acum, după ce cei doi au prins experienţă în Liga 1 la alte cluburi, unde au fost împrumutaţi, Gigi Becali e gata să-i readucă la FCSB şi e convins că, în cazul lui Gabriel Simion, va da lovitura şi va avea o nouă "perlă" pe care să o vândă cu foarte mulţi bani.

La FCSB, Simion ar urma să-l scoată din echipă pe Ovidiu Popescu, consideră Gigi Becali. Cel care a purtat chiar banderola de căpitan al FCSB în sezonul recent încheiat va fi mai mult rezervă, dacă Simion vine şi va fi impus în echipă. "Am înţeles că Simion, am vorbit şi cică Simion la ora asta este peste Ovidiu Popescu. De la echipă mi s-a spus asta. Simion, Sut, vine şi Nedelcu, care a jucat ultima dată fundaş central extraordinar", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Campania de transferuri de la FCSB continuă, astfel. Cei doi fotbalişti vor întări echipa, iar Gigi Becali nu va plăti niciun ban pe cei doi, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul celorlalte transferuri realizate până acum. FCSB i-a transferat pe Sergiu Buş, Alexandru Buziuc şi Marius Briceag, dar îl are pe listă şi pe Alexandru Albu. Rămâne de văzut dacă fundaşul central de la Concordia Chiajna, care a jucat la Academica Clinceni în sezonul trecut, va ajunge şi el la FCSB.

Împrumutat la Astra, Gabriel Simion a jucat 29 de meciuri la gruparea de la Giurgiu în sezonul trecut, fără să marcheze sau să ofere assist-uri. În ceea ce-l priveşte pe Adrian Şut, accidentat în prezent, acesta a jucat la Academica Clinceni şi a bifat 33 de meciuri în toate competiţiile, a marcat de şase ori şi a livrat două pase decisive.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Simion în acest moment, potrivit transfermarkt.com
  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali transferuri fcsbadrian sut fcsbgabriel simion fcsbbecali transferurisut transfer fcsbsimion transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare