Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dă lovitura! Detaliul care aduce un antrenor nou la FCSB. Negocieri de ultimă oră în culise

Gigi Becali dă lovitura! Detaliul care aduce un antrenor nou la FCSB. Negocieri de ultimă oră în culise

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îl vrea pe Costel Enache la FCSB. Tehnicianul de la FC Hermannstadt şi-a dat deja acordul pentru a prelua formaţia roş-albastră.

Şeful sibienilor a anunţat că nu se gândeşte să-i dea drumul lui Costel Enache la FCSB, cu toate că tehnicianul sibienilor s-a înţeles deja cu Teia Sponte, reprezentantul lui Gigi Becali la negocieri, anunţă Gazeta.

Există totuşi un detaliu care îl poate elibera pe Costel Enache. Fostul tehnician al CFR-ului, Toni Conceicao, antrenor care s-a aflat şi în discuţii cu FCSB, ar putea prelua gruparea sibiană. Relaţia apropiată dintre antrenorul portughez şi oficialii sibieni, în frunte cu Iuliu Mureşan şi Răzvan Zanfir îl poate duce pe Conceicao la FC Hermannstadt şi pe Costel Enache la FCSB.

Enache (46 de ani) a preluat-o pe FC Hermannstadt în 2019 de la Vasile Miriuţă, actualmente la Kisvarda. El le-a mai pregătit în cariera sa pe Ceahlăul Piatra Neamţ, Poli Iaşi, FC Botoşani şi Astra Giurgiu. Între 2015 şi 2017 a fost selecţionerul echipei naţionale de tineret U19 a României. 

În momentul ăsta toată lumea este concentrată pe meciul de la Piteşti. Avem un staff şi este important să îl protejăm. După acest meci, vom decide în ceea ce priveşte antrenorul. M-aş bucura, ca la un moment dat, să lucrez cu Costel Enache, pentru că este un antrenor foarte bun. Situaţia este atât de delicată în momentul ăsta, încât nu ne permitem să privim mai departe de primul meci" , a declarat şi Narcis Răducan, noul director sportiv de la FCSB.

Afla mai multe despre: costel enachegigi becalitoni conceicao 

viewscnt
Articole similare