Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dă lovitura şi îl vinde pe Bogdan Planic în plină pandemie! Are oferta pe masă: cât vrea în schimbul fundaşului de fier de la FCSB

Gigi Becali dă lovitura şi îl vinde pe Bogdan Planic în plină pandemie! Are oferta pe masă: cât vrea în schimbul fundaşului de fier de la FCSB

FCSB

Comentarii

Bogdan Planic (28 de ani) pleacă de la FCSB. Gigi Becali (61 de ani) a anunţat că are ofertă pentru fundaşul central, unul dintre căpitanii grupării roş-albastre, de la un club din Rusia şi e dispus să-l cedeze. Bogdan Planic a intrat în disgraţiile lui Gigi Becali după ce a refuzat să semneze pentru înjumătăţirea salariului.

Fotbaliştii de la FCSB continuă să fie interesanţi, deşi nu se mai joacă fotbal de o lună în România şi nici în Europa. Bogdan Planic e unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti ai roş-albaştrilor, iar Gigi Becali a dezvăluit într-o intervenţie în direct la TV că are ofertă pe apărătorul sârb, iar acesta poate pleca. Patronul FCSB e supărat pe Planic, între cele două părţi existând mai multe tensiuni în ultima perioada, culminate cu faptul că acesta n-a semnat pentru reducerea salariului cu 50% şi a fost trimis în şomaj tehnic de Gigi Becali.

Acum, o echipă din Rusia îl doreşte pe Bogdan Planic, Gigi Becali e dispus să-i dea drumul acestuia să plece de la FCSB, dar nu pentru mai puţin de 500.000 de euro. „Am ofertă pentru Planic din Rusia. Am cerut un milion de euro la început, dar n-au fost ei de acord. Însă fără 500.000 de euro nu-l dau! Ei voiau 350.000, dar nu discut sub 500.000. Pentru că vreau să dau 400.000 pe Chindriş şi să rămân şi eu cu o sută”, a precizat Becali, la Pro X.

FCSB l-a cumpărat pe Bogdan Planic în vara lui 2017, de la Vojvodina, pentru 300.000 de euro.

Ce clauză are Bogdan Planic în contractul cu FCSB

Transferat în 2017, Bogdan Planic a semnat cu FCSB până în 2021, susţine Gigi Becali, deşi agentul său îl contrazice şi anunţă că înţelegerea dintre cele două părţi expiră în această vară. Patronul FCSB susţine că în contractul fundaşului sârb există o clauză prin care acesta trebuie să mai rămână, confrom contractului, la FCSB până în vara lui 2021. Totuşi, fotbalistul şi agentul său, Zvonko Milojkovic, sunt încrezători că vor câştiga un eventual proces la FIFA.

Gigi Becali a ameninţat că îi reziliază contractul lui Bogdan Planic

Cinci jucători de la FCSB, printre care şi Bogdan Planic, au fost trimişi în şomaj tehnic de Gigi Becali. Fundaşul sârb iniţial nu era pe listă, dar l-a supărat pe omul de afaceri pentru că nu a vrut să semneze pentru reducerea salarială de 50%.

"Planic ia ajutor de şomaj. Dar când începe treaba nu o să ia bani? Nu trebuie să joace fotbal? Să stea Planic acolo, să vină să-i termin contractul, care e treaba? Lumea e închisă şi mie îmi arde de Planic, cu mofturile lui? La revedere! Aduc un copil de la echipa a doua. Contractul lui Planic este până la anul. Dar zic şi eu ca ei, e până acum şi scap de el, de salariul lui: 15.000 plus zece mii taxele, 25.000, deci scap de 25.000, ce mai am nevoie de Planic?", a spus Gigi Becali, într-o intervenţie la Pro X.

  • 91 de meciuri, un gol şi trei pase de gol are Bogdan Planic în tricoul FCSB, de la transferul din 2017
  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a fundaşului, potrivit specialiştilor de la transfermakrt.com

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan planicofertafcsb 

viewscnt
Articole similare