You are here:

Gigi Becali, decizie incredibilă în cazul lui Darius Olaru: „Pe el nu-l interesează asta, e om prea bun!”

Gigi Becali, decizie incredibilă în cazul lui Darius Olaru: „Pe el nu-l interesează asta, e om prea bun!”

FCSB

Comentarii

Darius Olaru este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB, dar în continuare un transfer al acestuia în străinătate nu este sigur.

Gigi Becali, noi detalii despre situaţia lui Darius Olaru la FCSB

În direct la Prima Sport, Gigi Becali a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Darius Olaru în străinătate. Patronul celor de la FCSB a oferit detalii foarte interesante.

Concret, Gigi Becali a spus că mijlocaşul nu îşi doreşte nici măcar o mărire de contract la FCSB, pentru că asta ar însemna automat şi mărirea clauzei de reziliere, ceea ce ar face şi mai greu realizarea unui transfer.

Astfel, Darius Olaru preferă să aştepte o eventuală ofertă şi să plece de la FCSB.

„(n.r. mai pleacă Olaru?) Habar nu am. Nu mai ştiu nimic de Olaru. Au fost discuţiile alea atunci şi mai ştiu nimic de atunci. Eu l-am sunat, i-am spus şi lui MM. Pe Olaru nu-l interesează mărirea de contract. L-am sunat de trei ori şi dormea.

Olaru n-a sunat înapoi şi MM a zis că e mulţumit aşa, fără mărirea de contract. Ce să facem, că dacă-i mărim contractul îi mărim şi clauza. Olaru are acum patru ani de contract, dar nu-l interesează, că ăsta nu e omul banului.

E om prea bun, inimos, nu e materialist. Omul nu e disperat să plece, nu e cheltuitor, e cuminte”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalidarius olarufcsb 

viewscnt
Articole similare