You are here:

Gigi Becali, dezamăgit de noul transfer: ”Daniel Bîrligea slab, foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa!”

Gigi Becali, dezamăgit de noul transfer: ”Daniel Bîrligea slab, foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa!”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Petrolul, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

FCSB a deschis scorul în minutul 3, prin Băluţă, iar oaspeţii au egalat pe final, în minutul 90+4, prin Tudorie. În minutul 30, de la gazde a fost eliminat Mihai Popescu.

Becali nu s-a putut abţine. L-a criticat pe Bîrligea după debutul la FCSB

Daniel Bîrligea a fost înlocuit la pauză. Gigi Becali a dezvăluit, azi, că este dezamăgit de noul transfer de la FCSB.

”Daniel Bîrligea slab, foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa, nici n-a atins mingea, a atins-o de trei-patru ori, dar să vedem, că e doar un meci. Să vedem cu Riga, să vedem cu Sepsi, când o să aibă spaţii. Cred în el foarte mult. O să joace şi Ştefănescu, să-l vedem pe el”, a spus Gigi Becali, în faţa reporterilor prezenţi la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

  • 29 de goluri şi 11 pase decisive a reuşit atacantul în 101 de meciuri jucate în tricoul celor de la CFR Cluj

Daniel Bîrligea, după FCSB - Petrolul 1-1: ”Sunt pregătit pentru orice”

”Cu siguranţă, de pe bancă mi-am dorit să apere rezultatul colegii mei. Am fost cu toţii cu sufletul la gură pe bancă. Schimbarea a fost pentru echipă, se ştie, pentru a ajuta echipa. Avem o echipă foarte bună, jucători valoroşi, pot schimba meciul oricând.

E prea devreme să vorbim de campionat, dar sunt convins că vom ajunge acolo şi că vom câştiga campionatul. Obiectivul meu e să înscriu cât mai mult, să ajut echipa. Sunt pregătit pentru orice”, a spus Daniel Bîrligea la flash-interviu.

Afla mai multe despre: daniel bîrligeafcsbdebut 

viewscnt
Articole similare