You are here:

Gigi Becali, dezamăgit de unul dintre favoriţii săi de la FCSB. ”Am crezut în el. Du-te, bă, şi dă gol!”

Gigi Becali, dezamăgit de unul dintre favoriţii săi de la FCSB. ”Am crezut în el. Du-te, bă, şi dă gol!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali spera să obţină zeci de milioane de pe urma transferului lui Florinel Coman, dar jucătorul l-a dezamăgit pe patronul FCSB.

Florinel Coman a fost chinuit timp de 14 luni de mai multe accidentări, iar jucătorul a revenit de curând pe teren. Totuşi, fotbalistul nu a mai avut evoluţii ca în trecut, fapt care l-a dezamăgit pe patronul echipei, Gigi Becali. 

Latifundiarul din Pipera îşi doreşte ca şeptarul roş-albaştrilor să fie mai curajos în faţa porţii şi să îşi asume şutul la poartă. Fotbalistul a fost titular în partida contra celor de la FC U Craiova 1948, dar a fost înlocuit la pauză cu Ianis Stoica. 

”Ocazii am avut, are multe necunoscute şi fotbalul ăsta... am crezut în Coman, a avut-o de două ori în situaţii bune, a primit două pase de gol, una a dormit şi i-a suflat ăla mingea. A doua s-a întors cu mingea în careu... du-te, bă, şi dă gol, nu te întorci cu mingea în careu”, a reacţionat Gigi Becali, la PRO X.

Pe cine a ales Gigi Becali dintre Florinel Coman şi Ianis Stoica

”Acum, dacă mă întrebi... îl aleg pe Ianis între el şi Florinel Coman. Peste două, trei luni, când îşi va reveni Florinel, îl aleg pe el. Acum dacă se şi antrenează ca lumea, dacă trage de el. Dacă se vaită că doare, deşi doctorii zic că nu are nimic, e o reţinere, are o frică. Să joace când îşi revine şi nu îl mai doare”, a declarat Gigi Becali, pentru PRO X.

Afla mai multe despre: fcsb-coman-gigi becali 

viewscnt
Articole similare