Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, dezlănţuit! FCSB, ofertă de 12.000 de euro pe lună pentru al doilea fundaş central

Gigi Becali, dezlănţuit! FCSB, ofertă de 12.000 de euro pe lună pentru al doilea fundaş central

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat pe Joyskim Dawa (26 de ani) de la FC Botoşani, însă campania de transferuri a roş-albaştrilor e abia la început. Gigi Becali ar fi făcut o ofertă pentru un fundaş care s-a despărţit de CFR Cluj, Rachid Bouhenna (30 de ani).

După anunţul transferului lui Joyskim Dawa, Gigi Becali s-a mişcat repede şi i-a făcut o ofertă fotbalistului trecut pe linie moartă la CFR Cluj, de care campioana României s-a despărţit.

Gigi Becali, dezlănţuit! FCSB, ofertă de 12.000 de euro pe lună pentru al doilea fundaş central

CFR Cluj a anunţat, sâmbătă, despărţirea de Rachid Bouhenna, însă se pare că fundaşul central nu va rămâne mult timp fără echipă. Potrivit gsp.ro, Gigi Becali şi FCSB i-au făcut o ofertă de transfer lui Bouhenna, după ce fostul căpitan de la Sepsi a rămas liber de contract.

Gigi Becali e gata să-i ofere un salariu de 12.000 de euro pe lună lui Rachid Bouhenna pentru a semna gratis cu FCSB.

Rachid Bouhenna, trecut pe linie moartă la CFR Cluj! A plecat din Gruia

Transferat în vara trecută, Rachid Bouhenna a fost scos de CFR Cluj de pe lista jucătorilor eligibili pentru Liga 1 după ce Dan Petrescu a fost reinstalat antrenor în Gruia. Fundaşul central a strâns doar 19 partide în toate competiţiile sezonului trecut, iar CFR Cluj a oficializat, sâmbătă, despărţirea de algerian.

"Mulţumim, Rachid Bouhenna! Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Rachid Bouhenna au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Îi mulţumim lui Rachid pentru munca depusă în tricoul echipei noastre şi îi dorim multă baftă mai departe în carieră!", se arată într-un comunicat al CFR-ului.

Afla mai multe despre: rachid bouhennaofertafcsbgigi becaliliga 1 

viewscnt
Articole similare