Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, două transferuri de top după plecarea lui Moruţan! A făcut prima ofertă şi încearcă să dea lovitura

Gigi Becali, două transferuri de top după plecarea lui Moruţan! A făcut prima ofertă şi încearcă să dea lovitura

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a anunţat că e gata să facă două transferuri tari pentru Edi Iordănescu, la FCSB. Patronul roş-albaştrilor va discuta cu antrenorul şi îi va propune pe Claudiu Keşeru (34 de ani) şi pe Hervin Ongenda (26 de ani), de la Ludogoreţ, respectiv FC Botoşani, iar dacă Edi Iordănescu va accepta atunci va încerca să-i transfere.

Gigi Becali, două transferuri de top la FCSB pentru Edi Iordănescu! A făcut prima ofertă

Plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray va aduce o sumă importantă de bani în conturile FCSB, astfel că Gigi Becali poate să acopere golul lăsat prin despărţirea de mijlocaşul naţionalei de tineret. Ţintele patronului FCSB sunt clare, dar mai întâi va trebui să discute şi cu antrenorul Edi Iordănescu pentru a vedea dacă e de acord cu mutările.

Becali îi vrea pe Claudiu Keşeru şi pe Hervin Ongenda, pentru ultimul făcând deja o ofertă către FC Botoşani. Omul de afaceri e gata să achite 100.000 de euro pentru a-l lua pe francez, după ce a discutat deja cu impresarul său. Ongenda mai are contract cu FC Botoşani până în vara lui 2022.

Despre Keşeru, Becali a spus că a mai încercat să-l aducă pe atacant înapoi la echipa sa, însă acesta a refuzat, chiar dacă se află la echipa a doua a bulgarilor de la Ludogoreţ. "Nu ştiu, n-am vorbit cu Edi despre el. O să vorbesc cu el şi dacă vrea îl luăm pe Keşeru. Am vrut să-l iau şi nu a vrut să vină el. Îi dau o sută de mii pe el (n.r. - Ongenda) . Dacă nu, nu mai iau niciun ban. Am vorbit cu impresarul lui din Italia. O să plece jucătorul de acolo, rămâne şi fără bani. A mai făcut el aşa", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Claudiu Keşeru a mai jucat la FCSB între 2014 şi 2015, atunci fiind golgheterul echipei. Atacantul a strâns 48 de meciuri din toate competiţiile, a marcat 28 de goluri şi a livrat nouă pase de gol.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Keşeru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali oferta keserugigi becali oferta ongendagigi becali transferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare