You are here:

Gigi Becali e aproape de un nou transfer! FCSB a primit undă verde: ”E un fotbalist exceptional, la modul cel mai sincer”

Gigi Becali e aproape de un nou transfer! FCSB a primit undă verde: ”E un fotbalist exceptional, la modul cel mai sincer”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali e gata să-l transfere pe Aristidis Soiledis de la FC Botoşani. El este fundaşul stânga ales de FCSB.

Crescut de Olimpiacos Pireu pentru care a şi jucat în câteva meciuri, Aristidis Soiledis s-a impus ca titular în echipa patronată de Valeriu Ifimie, iar acum e aproape de un transfer la FCSB. Patronul Botoşaniului a confirmat pentru Pro Sport că Soiledis este un fotbalist care poate ajunge la echipa lui Becali:

"Nu am vorbit nimic cu cei de la FCSB eu, personal. Daca nu vorbesc eu, nu poate sa plece. Nu stiu nimic, el mi-a spus la un moment dat ca s-ar putea sa plece, eu i-am spus ca sunt de acord si cam atat. Nu stiu de nicio echipa si nu am vorbit cu nimeni. El e un fotbalist care nu poate pleca gratis, dar oricum, suma pe care o cer eu e ca si gratis, asa ca..

Fara indoiala ar face fata la FCSB. E un fotbalist exceptional, la modul cel mai sincer. Ar vrea sa fie mai aproape de Bucuresti. E un copil mai special, e bun, e fotbalist. FCSB poate fi o echipa la care sa joace linistit, fara probleme. Cred ca are si valoare adaugata, e un tip care stie sa faca si faza ofensiva. In fine, nu vreau sa-l mai perii la telefon. Daca il ia, il perii, daca nu, nu-l mai perii", a declarat Valeriu Iftime pentru Pro Sport.

În vârstă de 28 de ani, Aristidis Soiledis a evoluat între 2004 şi 2011 la Olympiacos Pireu, dar a fost împrumutat şi la OFI Creta şi la Levadiakos. În 2014 a semnat cu AEK Atena, iar după doi ani a ajuns în Cipru, la Omonia Nicosia. În România a ajuns în 2018 când a semnat cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: gigi becalisoiledis 

viewscnt
Articole similare