Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali e gata să plătească 1 milion €, dar transferul lui Ştefănescu la FCSB "e complicat". Condiţiile în care se poate face mutarea | EXCLUSIV

Gigi Becali e gata să plătească 1 milion €, dar transferul lui Ştefănescu la FCSB "e complicat". Condiţiile în care se poate face mutarea | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Marius Ştefănescu (25 de ani), legitimat la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, rămâne ţinta prioritară a celor de la FCSB, în acest final de ”mercato”.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a venit ”pe turnantă” în ultimele zile şi a încercat să-l sufle pe mijlocaş rivalilor din Giuleşti, însă o decizie nu a fost luată încă.

Mihai Stoica, despre transferul lui Marius Ştefănescu: ”E alambicată situaţia”

Se pare că omologul său de la Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, va lua o decizie doar după returul cu Bodo Glimt, din play-off-ul pentru accederea în grupele Conference League.

Mai exact, dacă se va califica în grupe, fotbalistul va rămâne în Covasna. În caz contrar, omul de afaceri ar fi tentat să-şi cedeze jucătorul.

Prezent în studiourile Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că sunt multe impedimente în calea transferului, însă sunt şanse de reuşită, într-un final.

În afara meciului cu Bodo Glimt, o altă problemă ar fi clubul ce deţine 50% din drepturile federative ale jucătorului. Sepsi şi-ar dori să cumpere aceste drepturi cu o sumă mai mică decât cea pe care FC Viitorul Mihai Georgescu ar primi-o dacă mutarea s-ar realiza direct.

De asemenea, Mihai Stoica a recunoscut că Marius Ştefănescu ar fi adus la FCSB pentru a reprezenta mai multe roluri, nu doar pe cel pe care îl interpretează foarte bine acum la Sepsi, adică mijlocaş dreapta.

Despre Ştefănescu nu se discută neapărat în poziţia aia, de mijlocaş dreapta. El a jucat foarte multe posturi la Sepsi. Hai să vedem mâine ce face Sepsi. Că dacă Sepsi merge în grupele Conference League, indiscutabil nu se va vinde Ştefănescu. Eu chiar le ţin pumni să se califice în grupe, chiar dacă îl ratăm pe Ştefănescu.

În primul rând, 50% din drepturile de transfer ale lui Ştefănescu îi aparţin lui Mihai Georgescu. Om fost conducător, antrenor la FC Argeş, un om de probitate profesională cum rar am întâlnit. N-am crezut că un om poate avea demnitate, cum a avut Mihai Georgescu la FC Argeş.

Trebuie să cumperi 50% de la Mihai Georgescu. E clar că Sepsi, dacă primeşte 1.000.000 de euro, nu o să cedeze 500.000 de euro. Şi pe bună dreptate. Sepsi i-a dat valoare lui Ştefănescu. A crescut enorm. Dacă întrebai acum 2-3 ani cine e, nu auzise nimeni de el.

E puţin complicat. Sepsi nu se desparte de un jucător care doar ce şi-a prelungit contractul, pe patru ani, pentru 500.000 de euro. E alambicat. Plus că decide Ştefănescu unde să meargă. Degeaba cluburile se înţeleg, dacă fotbalistul nu vrea”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalilaszlo dioszegimarius stefanescumihai stoica 

viewscnt
Articole similare