Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali e gata să pluseze pentru Louis Munteanu: ”Mai cresc oferta!”

Gigi Becali e gata să pluseze pentru Louis Munteanu: ”Mai cresc oferta!”

FCSB

Comentarii

Louis Munteanu (21 de ani) este în continuare dorit de FCSB.

Becali, despre situaţia lui Louis Munteanu

La finele actualei stagiuni, atacantul cotat la 1.5 milioane de euro de site-urile de specialitate ar trebui, în teorie, să se întoarcă în Italia la Fiorentina. Doar că atât Farul, cât şi Rapid şi FCSB au prezentat interes pentru serviciile jucătorului.

Recent, atacantul Farului a fost surprins cântând alături de fotbaliştii Rapidului. Mai exact, Louis Munteanu a mers la botezul copilului lui Marian Aioani şi a fost surprins cântând alături de portar şi de Borza, foştii colegi de la Farul, despre Rapid. 

Episod care l-a motivat pe Gigi Becali, care a decis să mărească oferta cu 100.000 de euro.

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Ştiu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulţi şi o să aducă jucători valoroşi. Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina daca nu şi-a pus baza în el până acum, doar nu şi-or pune de acum înainte.

Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gândesc. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, a spus Gigi Becali.

  • 1,5 milioane de euro e cota lui Louis Munteanu, potrivit transfermark

Afla mai multe despre: gigi becalilouis munteanufcsb 

viewscnt
Articole similare