You are here:

Gigi Becali e sigur de titlu: "Să mă ierte! Nu poate nimeni să ne stea în cale"

Gigi Becali e sigur de titlu: "Să mă ierte! Nu poate nimeni să ne stea în cale"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) s-a declarat sigur de încă un titlu în palmaresul FCSB, în acest sezon, după ce şi-a urmărit toate competitoarele.

Victoria cu Dinamo, 2-0 pe Arena Naţională, îl face pe Gigi Becali să viseze frumos. Omul de afaceri consideră că FCSB va fi din nou campioana României la finalul actualului sezon, după ce a văzut nivelul celorlalte echipe din Superliga.

Al doilea titlu consecutiv pentru FCSB? Becali: "Eu spun ceea ce gândesc"

Becali a spus că, în opinia sa, FCSB nu poate fi oprită din drumul către încă un titlu de campioană, al doilea consecutiv.

„Acum, din ce văd, să mă ierte Dumnezeu că le iau înainte, dar nu poate să ne stea nimeni în cale. N-are cine anul ăsta. Anul trecut mai era CFR, anul ăsta nu mai văd cine poate să mai stea. Nici Craiova.

Eu spun ceea ce gândesc. Faci egal acasă cu Botoşaniul, poate schimbă Rotaru ceva... poate mai aduce 3-4 jucători”, a spus Gigi Becali, în faţa reporterilor prezenţi la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

Dinamo - FCSB 0-2, în Superliga

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 13-a din Superligă.

Pe Arena Naţională, în faţa a 40.000 de spectatori, dinamoviştii au cerut penalti în minutul 23, după un duel între Raul Opruţ şi David Miculescu, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic. După numai trei minute FCSB a deschis scorul. Alexandru Băluţă a centrat, Golubovic a respins, Olaru a retrimis cu capul în centrul careului de unde Bîrligea a reluat spectaculos în gol. A venit apoi rândul lui Olaru să solicite penalti, în minutul 33, după un duel cu Olsen, însă după verificarea VAR nu s-a acordat lovitură de pedeapsă.

Golubovic a scos şutul lui Miculescu în minutul 45+3 şi la pauză oaspeţii au intrat cu un gol avans. Hakim Abdallah a cerut şi el penalti, în minutul 70, pentru duelul cu Radunovic, dar Barbu nu a acordat nici acum 11 metri. Partea secundă a avut ritm, FCSB a controlat ostilităţile, dar golul a venit abia în minutul 90+3, când a înscris Alexandru Musi, în urma unei faze excelente. Elevii lui Charalambous s-au impus cu 2-0 şi, în clasament, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

DINAMO: Golubovic – Sivis (C. Costin 75), K. Boateng, Homawoo, Opruţ (Antonio Luna 84) - P. Olsen, Gnahore, C. Cîrjan (I. Mărginean 75) – G. Milanov (Hakim Abdallah 54), Selmani, Politic (A. Bani 75). ANTRENOR: Zeljko Kopic

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, M. Popescu, Dawa, Radunovic – Miculescu (Baba Alhassan 46), Şut (Luis Phelipe 82), Olaru (Edjouma 82) – Al. Băluţă (M. Ştefănescu 78), Bîrligea, Oct. Popescu (Al. Musi 89). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Politic 64 / Oct. Popescu 43, Bîrligea 71, Olaru 72, V. Creţu 77

Arbitri: Marian Barbu – Ovidiu Artene, Imre-Laszlo Bucsi – George Găman

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Stelian Slabu

Observator: Marian Salomir

 

Afla mai multe despre: fcsbtitlucampioanasuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare