You are here:

Gigi Becali este avertizat, după ce a tras pe linie moartă un fotbalist: "E o şicană, ca să pună presiune! Va fi nevoit să scoată bani din buzunar"

Gigi Becali este avertizat, după ce a tras pe linie moartă un fotbalist: "E o şicană, ca să pună presiune! Va fi nevoit să scoată bani din buzunar"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) primeşte ameninţări după ce a tras pe linie moartă un fotbalist din lotul campioanei României.

Mihai Joiţa, agentul lui David Kiki (30 de ani), fotbalist sosit liber de contract în vară la FCSB, a vorbit despre situaţia fundaşului la echipa campioană. Agentul a explicat că FCSB şi Gigi Becali vor fi sancţionaţi dacă îl vor scoate, întradevăr, pe Kiki de pe lista pentru Superliga.

Becali, pus în gardă de agentul lui David Kiki: "Se poate îndrepta împotriva clubului. I se îngrădeşte dreptul la muncă"

Kiki nu mai intră în planurile FCSB pentru acest sezon, deşi abia sosit şi a jucat puţin, iar Gigi Becali anunţase că acesta va fi scos de pe lista jucătorilor eligibili pentru meciurile din campionat. Mihai Joiţa, agentul jucătorului din Benin, vine cu altă variantă.

El susţine că David Kiki este, în prezent, accidentat, iar dacă va fi apt de joc şi FCSB va dori să-l scoată de pe listă vor exista sancţiuni pentru "roş-albaştri". Mihai Joiţa a explicat de ce Gigi Becali "va fi nevoit să scoată bani din buzunar dacă se întâmplă asta".

Nu este scos de pe lista de Liga 1 şi nici nu poate fi scos, pentru că e împotriva regulamentelor. Nu e scos de pe listă, jucătorul e accidentat. Poate că a fost scos pe perioada în care este accidentat. Dar, în cazul în care un jucător este scos de pe listă, se poate îndrepta împotriva clubului, pentru că, practic, i se îngrădeşte dreptul la muncă.

N-am verificat dacă mai e pe listă, având în vedere că este accidentat. În momentul în care jucătorul îşi revine şi este apt de joc, dacă se stabileşte că a fost scos de pe listă, probabil că domnul Becali va fi nevoit să bage mâna în buzunar. Contravine contractului pe care l-a semnat. E valabil pentru orice jucător.

Până la urmă, el dă banii. Atâta timp cât omul plăteşte, când te angajezi la el, cam ştii cum stă treaba. Şi chestia cu scosul de pe listă cred că e o şicană, ca să pună presiune”, a declarat Mihai Joiţa, în exclusivitate, pentru ProSport.

700.000 de euro este cota de piaţă a lui David Kiki în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdavid kikiamenintarimihai joita 

viewscnt
Articole similare