Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali este sigur că Dinamo va întâmpina marea problemă pe care o are şi FCSB: ”După ce fac stadionul, o să zică Badea că ei sunt Dinamo!”

Gigi Becali este sigur că Dinamo va întâmpina marea problemă pe care o are şi FCSB: ”După ce fac stadionul, o să zică Badea că ei sunt Dinamo!”
Comentarii

Gigi Becali a asemănat situaţia prin care a trecut el cu echipa lui cu cea care ar putea să se întâmple la Dinamo după ce echipa a ajuns în Liga 2.

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Patronul FCSB consideră că lui Dinamo îi va fi foarte greu să se întoarcă în Liga 1 după ce a suferit retrogradarea istorică, deoarece vor apărea alţi oameni doritori să pună mână pe tot ce înseamnă brandul din Ştefan cel Mare. 

”După ce fac stadionul, o să zică Badea că ei sunt Dinamo!”

”Ştii care e cea mai mare nebunie a României în sport? A făcut România, din banii românilor, 4-5 stadioane noi, dar echipele nu au unde să joace. Ar fi frumos ca după ce îl face pe ăla din Ştefan cel Mare să zică Badea că ei nu sunt Dinamo, o să vedeţi voi, de nu va fi aşa. Durează până fac stadionul, ei vor promova că le convine, au interese imobiliare, au contracte vechi făcute şi de aia trag de ea. 

Să bage echipa în Divizia B, apoi vor trage să o bage în A, e nevoie de interese mari imobiliare, contractele făcute acum 15-20 de ani, care nu sunt expirate. Vor scoate contractul, că nu ştiu ce spaţii din Dinamo. 

Nu e doar stadionul, sunt mai multe terenuri tot din complex. Alea fac 30 de milioane de euro. Vor spune că au contract, nu contează când a fost semnat, acum 15-20 de ani.

Ăia au fost express băgaţi, ca el să cadă şi să vină celălalţi şi să spună: 'aa, pe stadionul joacă Dinamo, care e a noastră'. Ce dacă a continuat activitatea? E alta care are palmares. Şi mai strânge acolo 3-4 jucători noi care au fost, un fel de Ogăraru”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena. 

În acest moment, sunt 3 echipe în fotbalul românesc care activează sub numele de Dinamo: echipa din Liga 2, CS Dinamo echipa clubului sportiv al „câinilor” şi echipa lui Nicolae Badea, FC Dinamo. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2-badea-becali 

viewscnt
Articole similare