Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, fascinat de un jucător de la FCSB după victoria cu Rapid: ”Nu m-am aşteptat niciodată. E incredibil ce a putut să facă aseară!”

Gigi Becali, fascinat de un jucător de la FCSB după victoria cu Rapid: ”Nu m-am aşteptat niciodată. E incredibil ce a putut să facă aseară!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Meciul de pe Arena Naţională a început cu patru minute întârziere din cauza torţelor şi petardelor aruncate pe teren de ultraşii FCSB.

Andrei Cordea a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Atacantul a reuşit un gol şi o pasă decisivă. Mai mult decât atât, mijlocaşul a provocat şi eliminarea din tabăra rapidistă. 

La o zi după meci, Gigi Becali a fost fascinat de prestaţia lui Andrei Cordea. Patronul FCSB susţine că nu se aştepta ca jucătorul să evolueze cu atâta dăruire. 

”Nu m-am aşteptat niciodată. E incredibil ce a putut să facă aseară!”

”Cordea, m-am gândit. Bă, a făcut prima repriză, că e jucător valoros. Dar nu mă aşteptam eu la Cordea să facă pressing şi în a doua repriză, să aibă atitudinea aia. Nu m-am aşteptat niciodată. 

E jucător bun, aleargă mult, dar aşa ceva, inadmisibil, nu-mi vine să cred. E incredibil ce a făcut Cordea aseară. Mă refer la agresivitate. Dacă jucăm aşa în continuare, nu ne opreşte nimeni”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

FCSB a învins pe Rapid cu 3-1 în derbiul etapei a 17-a din Superligă

În minutul 10, Rapid a avut un gol anulat pentru ofsaid la Dragoş Grigore. În minutul 14, Cordea a deschis scorul pentru FCSB, după ce Olaru a interceptat mingea, a trimis la Octavian Popescu, iar acesta a pasat în faţa porţii pentrui Cordea.

În minutul 29, Compagno a înscris pentru 2-0. În minutul 39, arbitrul a întrerupt meciul pentru două minute, vorbind cu cei doi căpitani de echipă şi cerând crainicului stadionului să anunţe cele două galerii că rasismul nu are ce căuta pe terenul de fotbal.

În minutul 57 Cordea a pasat pentru Octavian Popescu şi acesta a marcat al treilea gol al meciului. Junior Morais a primit cartonaşul roşu în minutul 70 după ce l-a lovit pe Cordea.

În minutul 76, Dugandzic a transformat un penalty pentru 3-1. FCSB este pe locul  7 în clasament, cu 23 de puncte şi cu două meciuri mai puţin disputate.

Afla mai multe despre: fcsb-rapid-cordea-becali 

viewscnt
Articole similare