Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, furios la adresa unui jucător după egalul din Europa League: "Uite ce face! Ia stai tu pe bară atunci"

Gigi Becali, furios la adresa unui jucător după egalul din Europa League: "Uite ce face! Ia stai tu pe bară atunci"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost bucuros că nu FCSB nu a luat gol în meciul de la Giurgiu, cu Mlada Boleslav, din prima manşă a turului trei preliminar din UEFA Europa League, dar nu toate au fost roz pentru finanţatorul roş-albaştrilor.

Becali a fost furios după meci la adresa unui jucător. Mai exact, latifundiarul din Pipera s-a luat la finalul partidei de Lucian Filip, după ce mijlocaşul a ieşit accidentat în prima repriză. Filip, cel mai longeviv jucător de la FCSB, este subiectul unui transfer, iar Becali îl acuză că s-a dat accidentat pentru a se proteja. 

"Filip s-a dat accidentat la mişto. Are ofertă, ruşii i-au trimis oferta, iar ei vor cartea verde până pe 15. Probabil că asta i-a spus impresarul. I-am dat un an jumătate salariul când era accidentat şi uite ce face. Ia stai tu pe bară atunci, aşa ar trebui să-i fac. Nu-l pedepsesc, pentru că sunt bucuros că nu am luat gol", a declarat Becali la Pro X. 

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru a dezvăluit că FCSB îl va ceda pe Lucian Filip la Orenburg. Echipa este condusă de pe bancă de Vladimir Fedotov şi este pe ultimul loc în clasament, cu zero puncte acumulate în primele patru etape. Sezonul trecut, Orenburg a terminat pe locul 7 în prima ligă din Rusia. 

Afla mai multe despre: gigi becalilucian filipfcsb 

viewscnt
Articole similare