Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a decis soarta lui Elias Charalambous, după eşecul cu Rapid

Gigi Becali i-a decis soarta lui Elias Charalambous, după eşecul cu Rapid

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă de Rapid, scor 1-2 (0-2), duminică, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 15-a din Superligă.

În urma acestui rezultat, Rapidul s-a apropiat la doar două puncte de FCSB, cu 29 de puncte, faţă de cele 31 ale ”roş-albaştrilor”. Între acestea, se situează CFR Cluj, cu 30 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat faţă de cele două.

Elias Charalambous primeşte credit în continuare

Întrebat despre posibilitatea de a-l coopta pe Mircea Lucescu în club, sub orice formă, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că nu se poate gândi, momentan, la acest lucru.

Omul de afaceri consideră că munca realizată de Charalambous şi Pintilii este una corectă, iar locul din clasament confirmă acest lucru.

În plus, cei doi tehnicieni nu au la îndemână un lot extrem de competitiv, cum şi-ar fi dorit latifundiarul, iar acest lucru îi dă încredere pentru partea a doua de campionat, după ce vor fi făcute câteva transferuri.

E prea devreme ca să vorbeşti. Nu are rost. Ca ulii, sărim pe om. Hai să vedem ce se întâmplă în iarnă. La ora asta sunt pe locul 1. Nu pot să vorbesc nici despre Lucescu, nici despre antrenori, de nimic, din moment ce sunt pe locul 1.

Cel mai bun e Charalambous, pentru că e pe locul 1. Din moment ce ai trei posturi care nu sunt bine acoperite, nu poţi să-i spui omului. Din moment ce-i faci schimbări şi bagi doi mai slabi ce poţi să le spui?

`Stai, bă, nea Gigi! L-am băgat pe Tavi care e de cinci ori mai slab decât Ovidiu Popescu şi l-am băgat pe Rotariu care e de 10 ori mai slab decât Compagno`. Ce vrei să mai câştigi meciul ăla, sau să mai egalezi? Eu credeam că batem 3-2. Poate îi băteam dacă lăsam echipa aşa. Cu Compagno, care nu era aşa slab precum Rotariu”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Afla mai multe despre: charalambousgigi becalifcsb-rapid 

viewscnt
Articole similare