Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a oferit lui Ioan Niculae 800.000 de euro pentru 2 jucători: ”Eu vă spun ce ştiu”. EXCLUSIV

Gigi Becali i-a oferit lui Ioan Niculae 800.000 de euro pentru 2 jucători: ”Eu vă spun ce ştiu”. EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit cum Gigi Becali a oferit 800.000 de euro pentru 2 jucători de la Astra, însă Ioan Niculae a cerut şi mai mulţi bani. Deznodământul a fost surprinzător.

Astra este unul dintre cluburile din România de la care FCSB a transferat constant în ultimii ani. Relaţia dintre cele două cluburi a fost favorizată de prietenia dintre Gigi Becali şi Ioan Niculae.

Însă, în ciuda acestui lucru, negocierile au fost de fiecare dată dificile. Mihai Stoica a oferit drept exemplu o ofertă de 800.000 de euro făcută de Gigi Becali pentru 2 jucători de la Astra.

Pentru ce jucători a oferit Gigi Becali 800.000 de euro

În toamna lui 2020, FCSB a avut grave probleme de lot din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus. Atunci, Gigi Becali a discutat cu Ioan Niculae să transfere mai mulţi jucători de la Astra, doar pentru meciurile din cupele europene, dar negocierile au picat.

Însă Gigi Becali n-a renunţat la ideea de a transfera 2 dintre jucătorii pe care i-a vrut atunci de la Astra. Patronul FCSB a acţionat, l-a sunat pe Ioan Niculae şi i-a făcut o ofertă.

Mihai Stoica susţine că Gigi Becali i-a propus patronului Astrei 800.000 de euro pentru transferurile lui Valentin Gheorghe şi Daniel Graovac. Însă patronul Astrei a refuzat:

”Gigi l-a anunţat pe Ioan Niculae că face ofertă de 800.000 de euro: 500.000 pe Vali Gheorghe, 300.000 pe Graovac. Agentul lui Graovac îmi spuse că are o înţelegere verbală cu patronul Astrei că la 300.00 de euro poate să plece.

Şi am făcut oferta asta noi, Gigi, de 800.000 de euro. După aia mi-a zis, n-am mai ştiut eu despre asta, mi-a zis că chiar o mărise la un milion. Dar eu ce vă spun, ce ştiu eu, 800.000 de euro... Şi Niculae a refuzat şi nu s-a făcut nimic”, a dezvăluit Mihai Stoica la Telekom Sport.

Mihai Stoica a insistat ca Vali Gheorghe să fie transferat

Managerul sportiv al FCSB-ului spune că n-a renunţat atunci la ideea de a-l transfera pe Vali Gheorghe şi a decis să insiste pentru el după ce l-a văzut în Liga 2, într-un meci al Astrei.

De altfel, a fost o adevărată afacere pentru FCSB şi Gigi Becali l-a transferat până la urmă pentru 150.000 de euro.

”După aia am mai cochetat cu ideea de a-l aduce pe Vali Gheorghe. Îl văzusem la un meci la Astra, în Liga 2, toţi plecaseră şi el a rămas. Când l-am văzut... m-am simţit atât de... el fusese la Olimpiadă...

Chiar vorbisem cu cineva în care am încredere mare şi care îl antrenase şi am zis: ”bă, ăsta cum e?” / ”Hm, nu e de Steaua (n.r. FCSB)”. Şi m-am dezumflat puţin.

Dar după aia l-am văzut acolo şi am zis: ”bă, hai mă să-l luăm pe ăsta!” După aia a venit şi Edi, care lucrase cu el şi a zis: ”Da, ar fi o soluţie, la cum suntem acum...” Şi până la urmă s-a făcut şi cu Vali Gheorghe”, a mai spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

O pierdere şi mai mare pentru Ioan Niculae a fost plecare lui Daniel Graovac. Profitând de situaţia de la Astra, care a retrogradat în Liga 1 şi care se se confruntă cu mari probleme financiare, Graovac s-a transferat liber de contract la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare