Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a semnat sentinţa! Fotbalistul, tras pe linie moartă. Înlocuitorul, sub comanda lui Todoran

Gigi Becali i-a semnat sentinţa! Fotbalistul, tras pe linie moartă. Înlocuitorul, sub comanda lui Todoran

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu mai are milă de nimeni şi a trecut încă un jucător pe lista neagră.

Risto Radunovic, fundaşul stânga al FCSB-ului, de care patronul a fost foarte încântat la început, nu va mai intra în planurile de viitor ale echipei. 

Gigi Becali: ”Risto nu mai e jucătorul ăla care era la Giurgiu!”

”Risto nu mai e jucătorul ăla care era la Giurgiu. Joacă Sorin Şerban. E dezinvolt, pasează, urcă. L-am văzut la un meci cu Steaua parcă. Pasa, urca, avea personalitate. Nimeni nu-l voia, dar am zis să joace. Păi o să-l vând, are 20 de ani”, a spus Becali la Pro X.

La începutul acestui an, Gigi Becali l-a cumpărat pe Radunovic de la Astra pentru 350.000 de euro. Sezonul trecut, Toni Petrea îl folosea titular şi a jucat 23 de partide în toate competiţiile pentru FCSB, el reuşind să ofere o pasă decisivă. Totuşi, în acest sezon, fotbalistul a fost titular doar un singur meci pentru gruparea roş-albastră. 

Declaraţiile lui Gigi Becali despre Sorin Şerban, după ce FCSB a fost eliminată din preliminariile Conference League de către Şahtior Karagandy. 

Gigi Becali: ”Eu consider că Şerban ne ajută mai mult în atac decât Radunovic!”

”Eu consider că Şerban ne ajută mai mult în atac decât Radunovic. Cu Radunovic nu s-a întâmplat nimic, nu are nicio vină, a fost schimbat doar din punct de vedere al jocului, m-am gândit că Şerban e mai bun în atac. E U21, îmi place mie mai mult de el, cu asta basta”, a spus Becali la PRO X.

Tânărul fundaş stânga, în vârstă de 21 de ani, este cotat de site-ul Transfermarkt.com la 150.000 euro. El a evoluat sezonul trecut în Liga 3, la FCSB 2. Între timp, Sorin Şerban a adunat deja 3 prezenţe în tricoul primei echipe. Fundaşul stânga a mai avut experienţe în Liga 1, după ce a jucat 16 partide pentru Poli Iaşi, în sezonul 2019-2020. Noul jucător preferat de Becali a reuşit să ofere şi două pase de gol pentru moldoveni. 

FCSB, victorie în faţa lui Gaz Metan, duminică seara

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a IV-a a Ligii I. Au marcat: Florin Tănase '12 (p), Octavian Popescu '79 / Matricardi '24. După acest rezultat, FCSB a urcat pe locul 4, cu opt puncte, iar Gaz Metan Mediaş ocupă locul 11, cu patru puncte. Lider este CFR Cluj, cu 12 puncte, echipă urmată de Rapid şi FC Botoşani, ambele cu câte 10 puncte.

Afla mai multe despre: becali-fcsb-radunovic 

viewscnt
Articole similare