Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îi aruncă mănuşa Stelei: „Vă promit eu că nu vor promova”. Mesajul finanţatorului FCSB şi pentru Victor Piţurcă

Gigi Becali îi aruncă mănuşa Stelei: „Vă promit eu că nu vor promova”. Mesajul finanţatorului FCSB şi pentru Victor Piţurcă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu se teme de CSA Steaua. Finaţatorul vicecampioanei României promite că echipa Armatei nu va ajunge să joace nici măcar în cel de-al treilea eşalon.

Victor Piţurcă a afirmat că i se pare un gest de normalitate ca o echipă precum Steaua să fie invitată de către Federaţia Română de Fotbal direct în Liga 2, iar acum s-a trezit cu replica lui Gigi Becali. Finanţatorul celor de la FCSB exclude această posibilitate şi garantează că echipa Armatei nu va promova nici măcar în Liga 3. 

„Să o mute el? A cerut el, a cerut Piţurcă? De exemplu pot să cer şi eu să mă bage în Liga din Anglia. Piţurcă el cere, dar trebuie să ceri şi lucruri normale. El a cerut, dar o să vedeţi că CSA Steaua, este un proces la TAS unde am contestat ca ei să nu promoveze.

Ei o să promoveze, dar o să se anuleze promovarea. E din bani publici. Ei nu înteleg măcar că istoria este continuitatea. Ei nu au voie să promoveze conform standardelor şi legilor europene. Pot să va promit eu că nici macar nu vor promova"
, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Secţia de fotbal de la CSA Steaua şi-a reluat activitatea în 2017 şi este la al treilea sezon consecutiv în Liga 4. În primele două, „militarii” au pierdut promovarea în faţa Rapidului şi a lui Carmen Bucureşti. 

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecalipiturcacsa 

viewscnt
Articole similare