Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl întâmpină pe noul antrenor cu trei jucători noi. Cele trei transferuri pe care a anunţat că le face

Gigi Becali îl întâmpină pe noul antrenor cu trei jucători noi. Cele trei transferuri pe care a anunţat că le face

Superliga

Comentarii

În paralel cu numirea unui nou antrenor, Gigi Becali pregăteşte şi campania de transferuri. Andrei Cristea, Iulian Cristea şi - mai nou - Ionuţ Panţîru sunt trei dintre jucătorii despre care patronul FCSB susţine că este aproape să-i transfere.

Şi în această fereastră de transferuri, Gigi Becali este cel care alege jucătorii care vor întări echipa. Dar se anunţă o campanie spectaculoasă doar prin numărul de jucători, nu şi prin numele lor. Patronul FCSB şi-a fixat până acum trei obiective şi a declarat că este aproape să-i treacă pe statul său de plată.

Andrei Cristea - este una dintre surprizele pregătite de Gigi Becali. În vârstă de 34 de ani, Cristea se gândea mai degrabă la retragere decât la transferul la o echipă importantă. Cristea este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Poli Iaşi, dar gândul că s-ar putea lupta din nou pentru titlu, la echipă precum FCSB, îl tentează. Chiar dacă asta înseamnă că va fi doar varianta de înlocuitor pentru Harlem Gnohere.

Iulian Cristea - un alt nume la care fanii FCSB-ului nu se aşteptau. În vârstă de 24 de ani, Iulian Cristea este pariul lui Gigi Becali. Joacă fundaş centrală, poate evolua şi la închidere şi patronul FCSB este convins că va deveni titular incontestabil. În plus, rămâne în vară liber de contract, astfel că suma de transfer va fi pe placul lui Gigi Becali. Adică mică.

Ionuţ Panţîru - este cel mai recent nume pronunţat de patronul FCSB. Are 22 de ani, este legitimat la Poli Iaşi, joacă fundaş stânga, dar poate evolua şi mijlocaş de bandă. A avut în acest sezon 13 apariţii, însă nu a dat nici măcar vreo pasă de gol. Este o alegere ciudată făcută de Gigi Becali, în condiţiile în care pe postul de fundaş stânga îi are deja pe Junior Morais, Marko Momcilovic şi pe Alexandru Stan. În plus, acolo mai pot juca, în caz de nevoie, Lucian Filip şi Mihai Roman.

Afla mai multe despre: gigi becaliliga 1fcsbandrei cristeaiulian cristeaionut pantiru 

viewscnt
Articole similare