Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl înţeapă din nou pe Şucu: ”E om bun, dar o să-i dau la căpăţână ca să îl dezmeticesc”

Gigi Becali îl înţeapă din nou pe Şucu: ”E om bun, dar o să-i dau la căpăţână ca să îl dezmeticesc”

FCSB

Comentarii

FCSB este în continuare lider detaşat în Superliga, însă lupta la titlu este mai mult decât deschisă în continuare.

Becali, mesaj ironic la adresa lui Şucu

Dan Şucu, patronul Rapidului, a transmis că formaţia sa se apropie cu paşi repezi de formaţia deţinută de Gigi Becali. Declaraţia nu a fost pe placul patronului de la FCSB. Gigi Becali a vorbit, din nou, despre Şucu şi l-a înţepat de la distanţă.

Becali este de părere că Şucu este încă la început în fotbal şi nu şi-a pierdut entuziasmul, dar se aşteptă ca în 3-4 ani, patronul celor de la Rapid să se retragă de la clubul giuleştean.

„Ştii ce este la Şucu? Are euforie. E la început, are şi nepoţii ăia (n.r - copiii lui sunt la juniorii Rapidului). Şi îi place şi imaginea cât de cât lui, că se ducea la emisiunea aia cu leii (n.r - Imperiul Leilor, de la ProTV). Îi place imaginea şi e şi el la Rapid. Dar Şucu e un om foarte deştept.

Şucu e mai calculat şi mai econom decât Rotaru. Îl cunosc. Şucu e un om calculat. Iar peste 3-4 ani, când o să vadă că bagă bani şi nu îi mai scoate, va zice «Băi fraţilor, la revedere!» Eu aşa cred. Nu că nu are bani. Şucu e un om de afaceri care creşte. La el nu există criză. La el pe an ce trece, afacerea creşte cu 10 milioane. 

Acum e doar entuziasmul de început. Dacă mă ţin eu acum de capul lui şi îi dau la căpăţână, îl dezmeticesc! Îi dau eu la căpăţână Rapidului.

Şucu e un om de mare calitate. Îl cunosc. E o poveste, e un om extraordinar de bun. Când vorbesc de Rapid mi-e ruşine să nu greşesc faţă de el, nu de Rapid. Dar o să îi dau la căpăţână mai repede decât se aşteaptă. Să se bată toţi pe locul 2 până le-o ieşi sângele”, a spus Gigi Becali la Fanatik. 

Rapid Bucureşti este pe locul doi SuperLigă, cu 45 de puncte, la 9 puncte distanţă de liderul ierarhiei, FCSB (54 de puncte). 

Afla mai multe despre: fcsbdan şucugigi becali 

viewscnt
Articole similare