Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl înţeapă pe Mihai Rotaru după ce s-a înţeles cu Dawa! ”Nici el nu prea s-a ţinut de cuvânt, jucau la mişto cu CFR!”

Gigi Becali îl înţeapă pe Mihai Rotaru după ce s-a înţeles cu Dawa! ”Nici el nu prea s-a ţinut de cuvânt, jucau la mişto cu CFR!”

FCSB

Comentarii

Roş-albaştrii au bătut palma cu Joyskim Dawa, fundaşul central venit de la FC Botoşani.

FCSB l-a dorit pe Dawa şi în perioada de transferuri din iarnă, dar nu s-a ajuns la niciun acord la momentul respectiv. Internaţional cu nouă selecţii în prima reprezentativă a Camerunului, Joyskim Dawa a evoluat în 30 de meciuri în sezonul trecut la Botoşani, în Liga 1. A marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă.

La conferinţa de presă, Becali a vorbit despre pactul pe care l-ar fi avut cu Mihai Rotaru. În urmă cu două săptămâni, el a dezvăluit că nu se va băga peste Craiova la transferuri. Totuşi, după ce a reuşit mutarea, Becali l-a înţepat pe Mihai Rotaru. 

”Nici el nu prea s-a ţinut de cuvânt, jucau la mişto cu CFR!”

”Ce să îl anunţ (n.r. pe Mihai Rotaru)? Dacă ne supărăm… Care e treaba? Nici el nu prea s-a ţinut de cuvânt, jucau la misto cu CFR. Ce să mai… Am avut o convenţie cu Rotaru. Dacă el vrea un jucător, eu nu mă bag. Eu am vrut să îl iau de mult. M-a sunat şi a zis că are o convenţie, au negociat ce au negociat, am stat trei săptămâni, i-a dat Botoşani ultimatum, eu i-am spus că nu mă bag.

Într-o seară m-a sunat finul meu care mi-a spus că impresarul lui Dawa negociază cu CFR şi am zis că mai bine îl iau eu decât să îl ia CFR. La 11- 12 noaptea am semnat, am semnat pe loc”, a spus Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-liga 1-dawa-rotaru 

viewscnt
Articole similare