Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl loveşte pe Florin Talpan unde îl doare mai tare! Războiul dintre FCSB şi CSA, mai aprins ca niciodată

Gigi Becali îl loveşte pe Florin Talpan unde îl doare mai tare! Războiul dintre FCSB şi CSA, mai aprins ca niciodată

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu uită şi nu iartă! Patronul FCSB îşi continuă războiul cu Florin Talpan, după ce TAS a respins contestaţia, formulată de echipa omului de afaceri, referitoare la posibilitatea cluburilor de drept public de a-şi schimba statutul juridic sau a transfera activitatea unui club de drept privat.

Finaţatorul FCSB i-a adresat lui Talpan o replică în stilul carcateristic, reproşându-i acestuia că îşi doreşte ca CSA Steaua să joace în Liga a 3-a pe banii statului.

”Am văzut că ăştia ai lui Talpan s-au lăudat că ce mare victorie au obţinut ei. E vorba despre contestarea făcută la TAS a dreptului lor de a promova în Liga 3.
Dar, nea Talpane, încă nu jubila, că s-ar putea să tot nu ajungi în Liga 3. Staţi calm! Sunteţi siguri că o să treceţi de Bărăganul Ciulniţa? Eu nu sunt atât de sigur. Voi vreţi ca alţii să îşi toace banii familiei lor, iar voi să jucaţi în Liga 3 pe banii statului, nu?”
, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

CSA Steaua a fost numită campioana Municipiului Bucureşti, în contextul pandemiei COVID-19, fără ca play-off-ul să se mai dispute. Echipa Armatei le va înfrunta pe CS Argeşul Mihăileşti (campioana judeţului Giurgiu) şi AS FC Bărăganul Ciulniţa (campioana judeţului Ialomiţa) pentru un loc în Liga a 3-a, pe 1 şi 5 august.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin talpanfcsbsteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare