You are here:

Gigi Becali, impresionat de un rival de la Dinamo. Elogii din partea patronului FCSB, chiar înainte de derby: ”E extraordinar”

Gigi Becali, impresionat de un rival de la Dinamo. Elogii din partea patronului FCSB, chiar înainte de derby: ”E extraordinar”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo.

Dinamo şi FCSB se întâlnesc ”Clasicul României”, duminică, pe 20 octombrie, de la 21:00, într-o partidă ce va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe Orangesport.ro.

Înaintea derby-ului, Gigi Becali a prefaţat partida şi a tras un semnal de alarmă referitor la Hakim Abdallah, atacantul lui Dinamo care a lipsit în ultima perioadă din cauza unor probleme medicale.

Cu toate acestea, Gigi Becali l-a elogiat pe Zeljko Kopic, antrenorul care a preluat-o pe Dinamo în iarna anului trecut, despre care a spus că este ”extraordinar”.

Gigi Becali, impresionat de Zeljko Kopic

”Este un derby, va fi un meci foarte greu, jucăm cu o echipă foarte bună (n.r. - râde), cu un antrenor foarte bun, jucători de valoare. Să vă spun şi eu aşa, să vedem, poate vă place aşa. Hai să-ţi spun. Nu va fi un meci uşor. Deşi suntem noi mult mai valoroşi, acum va fi un meci de luptă. Va fi o luptă mare, sper să câştigăm cele trei puncte.

Eu zic că e extraordinar antrenorul. Ştii după ce-ţi dai seama? După ce joacă echipa. Ei n-au jucători extraordinari. Pasează foarte bine, dar ei n-aveau finalizare. Acum vine Abdallah şi o să aibă. Ei n-au lot, dar pasează foarte bine. Asta ce înseamnă? Înseamnă ştiinţa antrenorului.

Au jucători care sunt valoroşi. Politic şi Abdallah. Ceilalţi jucători sunt muncitori şi ascultă indicaţiile antrenorului. Aşa zic eu, părerea mea”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbdinamogigi becali 

viewscnt
Articole similare