Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali impune un nou titular la FCSB: „Le-am zis că va intra! Banii contează”

Gigi Becali impune un nou titular la FCSB: „Le-am zis că va intra! Banii contează”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este hotărât să facă o nouă mutare în primul „11” al celor de la FCSB.

Gigi Becali impune un nou titular la FCSB: „Le-am zis că va intra! Banii contează”

Patronul echipei a precizat încă o dată că el este responsabil pentru titularizarea unor fotbalişti importanţi precum Adrian Şut sau Joyskim Dawa, iar acum este decis să se implice din nou.

Concret, Becali vrea să-l introducă în primul „11” pe Mihai Lixandru, tânărul fotbalist de 22 de ani.

„Şut, când l-am băgat eu acum 2-3 ani să joace, când l-am simţit eu, am zis: Şut, Şut, Şut! Ei tot îşi dădeau coate: ‘Ce facem, ce facem?!’. După care, după 3-4 meciuri au zis: ‘Băi, ce înseamnă stăpânul! Cum poate stăpânul să cunoască mai bine’”.

 Aşa l-am reeşapat şi pe Dawa şi l-am ţinut. Bă, ăsta are putere, are forţă, viteză”.

Ia să-l vedeţi voi acum pe Lixandru. Că pe el tot eu l-am văzut un meci şi am zis: Bă, ăsta trebuie să fie fotbalist, trebuie să joace

Şi acum să vedem. E posibil să fie acolo unul din interi Lixandru. Pentru că e un jucător tânăr.

Acum e marea întrebare: Djokovic, Ovidiu Popescu sau Lixandru? 3 pe un inter dreapta sau stânga. E bătaie pe postul ăla. Cred că o să merg pe mâna lui Lixandru. Banii contează”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Darius Olaru, în atenţia unui club din grupele Europa League!

Jurnaliştii scoţieni, în special cei de la ”rangersnews.uk”, care monitoriează tot ce ţine de clubul de pe Ibrox Park, au sesizat forma foarte bună prin care trece Darius Olaru şi încep să pună sub semnul întrebării decizia conducătorilor de a nu face mai mult pentru transferul mijlocaşul român.

Darius Olaru, evaluat la 5.000.000 de lire sterline, a fost asociat de mai multe ori cu un transfer la Rangers, dar ai senzaţia că, dacă ar fi semnat, l-ar fi jucat într-un dublu rol de pivot, care să protejeze defensiva, în loc să fie lăsat să atace poarta adversă.

Jucătorii trebuie să-şi îmbunătăţească constanţa. Cu toate acestea, Beale ar trebuie să le dea mai multă libertate jucătorilor precum Cifuentes pentru a avea cifrele pe care Olaru le produce”, au mai notat jurnaliştii scoţieni.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbadrian sut 

viewscnt
Articole similare