You are here:

Gigi Becali, în extaz! Jucătorul pe care l-a comparat cu Maradona: ”Nu mai poate să îi ia nimeni mingea!” Patronul crede că fotbalistul poate să îi aducă titlul FCSB-ului

Gigi Becali, în extaz! Jucătorul pe care l-a comparat cu Maradona: ”Nu mai poate să îi ia nimeni mingea!” Patronul crede că fotbalistul poate să îi aducă titlul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a ”îndrăgostit” de Octavian Popescu după prestaţia bună a tânărului fotbalist din partida cu CFR.

Latinfundiarul din Pipera îşi pune toate speranţele în Octavian Popescu, despre care a spus că este un fotbalist de geniu. Mai mult decât atât, el l-a comparat cu marele Diego Maradona, fotbalist care a fost decisiv în trecut pentru Napoli. Becali crede că Octavian Popescu poate să fie fotbalistul de care are nevoie şi care poate aduce un nou titlu în vitrina FCSB-ului.

”Nu mai poate să îi ia nimeni mingea!” 

”Dacă sunt doar 5 puncte înjumătăţite şi dacă meciurile grele le-am jucat noi, iar la ei vin meciurile grele acum. Am văzut că aţi făcut analiza, foarte greu pentru ei, foarte uşor pentru noi. Acum sper şi eu să ajungem la egalitate şi dacă vrea domnul, să trecem noi cu un punct peste ei. De ce nu? 

Eu spun, Botoşani, Craiova, părerea mea e că pot pierde 6 puncte, mai au şi cu Voluntari şi cu UTA, mai au meciuri grele. Avem un jucător care abia acum a explodat, Tavi Popescu a explodat în meciul cu ei. E fotbalist de geniu, toate echipele care au avut un jucător de geniu au câştigat campionatul, gen Maradona. Păstrând proporţiile, România - Italia şi FCSB - Napoli. Nu mai poate să îi ia nimeni mingea lui Tavi”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Octavian Popescu a devenit unul dintre preferaţii lui Gigi Becali după ce s-a impus în primul 11 al celor de la FCSB. Fotbalistul a fost transferat de la Universitatea Craiova în iulie 2020. Golul din meciul cu CFR a fost reuşita cu numărul 5 al sezonului în cele 18 partide de Liga 1. De asemenea, Octavian Popescu a mai reuşit şi două pase decisive.

Cota de piaţă a lui Octavian Popescu a ajuns la 1,9 milioane de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-gigi becali 

viewscnt
Articole similare