Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, în formă şi la 64 de ani! Cum se menţine patronul FCSB: ”Dacă nu tai eu viţelul, nu mănânc!”

Gigi Becali, în formă şi la 64 de ani! Cum se menţine patronul FCSB: ”Dacă nu tai eu viţelul, nu mănânc!”

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB a împlinit pe 25 iunie 64 de ani şi a dezvăluit cum se menţine în formă şi cum are grijă de sănătatea lui.

Totuşi, Gigi Becali nu a făcut vreo mare petrecere. După ce a fost nevoit să execute o pedeapsă după gratii, patronul FCSB a dezvăluit că s-a apropiat mai mult de Biserică. Becali a dezvăluit că stă bine la capitolul sănătate şi că este atent la ce alimente consumă. 

Gigi Becali susţine că a renunţat definitiv la mezeluri, iar dimineţa mănâncă ouă de fazan şi de prepeliţă. De asemenea, el recunoaşte că nu se gândeşte la vârsta pe care o are şi că a început să consume mai puţină carne.

”Inima mea are putere de tinereţe, dar, dacă stau şi mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra şi puternică, el deja se mai înmoaie, muşchii.

Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu viţelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul şi nu mănânc deloc mezeluri. Dimineaţă mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliţă, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă şi brânză, carne rar”, a povestit Gigi Becali, conform romaniatv.net.

Gigi Becali, ca Florentino Perez? ”Credeţi că el nu ştie schimbările de la Real Madrid!”

”Să nu vă imaginaţi că Florentino Perez nu are habar de ceea ce se întâmplă la echipă şi nu ştie echipa înainte de meci. Astea sunt doar vise. Se discută, vorbesc, există o relaţie civilizată, nu intervine şi spune să-l bage pe ăla sau pe ăla, cu toate că, dacă au interes să-şi vândă un jucător, discută cu antrenorul şi rămâne acolo, între ei. 

Toată nebunia asta pe care o face domnul Becali la televizor, anunţând înaintea antrenorului primul 11, anunţând schimbările şi transferurile, e clar că diminuează din personalitatea antrenorului, din cuvântul pe care îl are în faţa jucătorilor, el e cel care relaţionează cu ei. Ar trebui să-l respecte, cum poţi să respecţi un antrenor care nu are decizia la el şi când ştii că nu el ia hotărârile? Nu este un model”, a declarat Ciprian Marica, la sport.ro.

 

Afla mai multe despre: fcsb-gigi becali-liga 1 

viewscnt
Articole similare