Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, înainte de FCSB - CFR Cluj: ”Am semnat biletul la ordin avalizat”. Ce rugăminte are către suporterii din Peluza Sud

Gigi Becali, înainte de FCSB - CFR Cluj: ”Am semnat biletul la ordin avalizat”. Ce rugăminte are către suporterii din Peluza Sud

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a recunoscut că a semnat biletul la ordin avalizat, dar şi asigurarea cerută de Steaua şi are mare încredere că meciul cu CFR Cluj se va disputa în Ghencea.

Aşa cum Orange Sport a anunţat în exclusivitate, partida dintre FCSB şi CFR Cluj, programată duminică, 6 august, de la ora 21:30, are toate şansele să se dispute în Ghencea.

Gigi Becali: ”Azi cred că se semnează!”

Gigi Becali a semnat biletul la ordin avalizat, plus asigurarea gazonului, şi aşteaptă îndeplinirea tuturor procedurilor pentru ca partida cu CFR Cluj să se dispute în Ghencea.

În acelaşi timp, omul de afaceri a venit cu o rugăminte către suporterii Peluzei Sud la Steaua: să lase duşmăniile pentru că FCSB nu va juca mereu în Ghencea, doar la nevoie. Apoi, când se va putea, FCSB se va întoarce pe Arena Naţională.

Eu biletul la ordin avalizat l-am semnat, şi ăla de 250.000 de euro - asigurarea, şi ăla de 750.000, biletul avalizat. Acum nu ştiu ce s-a mai întâmplat, dar n-au ce să mai facă (n.r. - cei de la CSA Steaua), erau la limita belelelor. Azi cred că se semnează, nu ştiu sigur.

Acum îi rog pe suporterii de la Peluza Sud ceva. Şi-au ales ce şi-au ales, dar să ne vedem de viaţa noastră fiecare. Noi n-o să jucăm tot timpul în Ghencea. Când va fi Arena Naţională disponibilă, vom juca pe Arenă. Să stea liniştiţi, să nu mai facem puşcărie, arestări”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Afla mai multe despre: fcsb-cfr clujghenceasteauasuporterigigi becali 

viewscnt
Articole similare