Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, întrebat dacă Toni Petrea e în pericol la FCSB! A explicat ce înseamnă rezultate bune, dar CFR Cluj s-a distanţat

Gigi Becali, întrebat dacă Toni Petrea e în pericol la FCSB! A explicat ce înseamnă rezultate bune, dar CFR Cluj s-a distanţat

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a fost întrebat dacă antrenorul Toni Petrea e în pericol la FCSB, din cauza distanţei din clasament faţă de CFR Cluj.

Gigi Becali, despre Toni Petrea "Nu, cum să-l schimb?"

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a preluat echipa la opt puncte distanţă de liderul CFR Cluj, după plecarea lui Edi Iordănescu, dar acum vicecampioana e la 10 puncte de campioana României. 

Gigi Becali a infirmat plecarea lui Toni Petrea, după Sepsi - FCSB 0-0, deşi fotbaliştii l-au dezamăgit. În urma meciului, finanţatorul a anunţat o măsură drastică. 

"Nu, cum să-l schimb? Cum să schimbi un antrenor care din şase meciuri are cinci victorii şi un egal? Ce poate face antrenorul?", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Totuşi, pe 15 noiembrie, Gigi Becali explica ce înseamnă rezultatele bune la FCSB: "Să-ţi spun ce înseamnă rezultate pentru mine. Dacă ai luat echipa la şapte puncte, la 10 meciuri... Acum câte sunt de CFR? Opt. Dacă ai un punct pierdut, nu sunt rezultate. Repet. Pentru mine, rezultat înseamnă că te-am băgat antrenor şi peste 10 etape să ai un punct câştigat în plus", declara latifundiarul pentru Telekom Sport. 

După remiza cu Sepsi, Gigi Becali l-a amintit şi pe Florin Tănase, despre care a spus că poate pleca de la FCSB

"Are vreo vină Toni Petrea că Tănase.. El credea că... Nu tot timpul poţi învârti mingea. Vezi ce înseamnă când îl lauzi? I-am spus că a jucat ca Messi acum câteva meciuri, iar cu Sepsi a pierdut toate mingile, a pasat numai la ei", a adăugat afaceristul.  

Distanţa dintre primele echipe ale Ligii 1 se măreşte de la etapă la etapă. După ce FCSB şi Universitatea Craiova au remizat în meciurile disputate în weekend, CFR Cluj a acumulat 57 de puncte. Campionii României sunt la 10 puncte în faţa echipei din Berceni, care e pe locul secund, şi la 25 de puncte de olteni. 

Afla mai multe despre: gigi becali fcsbtoni petrea fcsbsepsi fcsb 

viewscnt
Articole similare