Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali investeşte masiv într-o altă ţară. EXCLUSIV | ”Cred că a şi fost acolo să vadă despre ce este vorba”

Gigi Becali investeşte masiv într-o altă ţară. EXCLUSIV | ”Cred că a şi fost acolo să vadă despre ce este vorba”

FCSB

Comentarii

În paralel cu investiţiile pe care le face la FCSB, Gigi Becali îşi cheltuie o mare parte din avere şi în alte scopuri decât fotbalul.

Gigi Becali şi-a făcut un renume din faptul că este printre puţinii patroni care plătesc pentru transferuri în Liga 1.

Însă omul de afaceri nu investeşte doar în fotbal. Dumitru Dragomir a vorbit despre o investiţie pe care Gigi Becali a făcut-o într-o altă ţară.

Ce investiţie a făcut Gigi Becali într-o altă ţară

Pe lângă notorietatea pe care o are în fotbal, Gigi Becali este foarte cunoscut şi pentru credinţa sa. În ultimii doi ani, patronul FCSB a devenit tot mai preocupat de latura spirituală.

În tot acest timp, Gigi Becali şi-a manifestat de mai multe ori dorinţa de a se retrage la o mănăstire, unde să stea deoparte de cele lumeşti.

De altfel, Gigi Becali a evitat în ultima perioadă să meargă la petreceri şi, în paralel, a început să cheltuie tot mai mulţi bani pentru biserici şi mănăstiri.

Gigi Becali a făcut o astfel de investiţie şi într-o altă ţară, cu care până acum n-a avut niciun fel de legătură. Fostul europarlamentar şi-a asumat rolul de misionar în Africa şi a finanţat în Uganda construcţia unei mănăstiri creştin ortodoxe.

Investiţia a fost de câteva milioane de euro, având în vedere că Gigi Becali a trimis acolo şi bani pentru vaccinuri, medicamente sau alimente pentru populaţia din zonă.

Dumitru Dragomir a dezvăluit pentru telekomsport.ro că Gigi Becali şi-a concentrat în ultima perioadă cheltuielile înspre tot ceea ce înseamnă credinţa sa:

”Ştiu că toţi banii lui îi dă către biserici şi către preoţi. Mi-a spus la un moment dat că vrea să ridice o biserică în Africa şi cred că a şi fost acolo să vadă despre ce este vorba”, a declarat Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro.

Gigi Becali a trimis bani şi în Rwanda şi Burundi

Uganda nu este singura ţară în care Gigi Becali şi-a asumat rolul de misionar. Patronul FCSB a dezvăluit că el a trimis sume importante de bani şi în Rwanda şi Burundi:

”Unii spun de mine ca sunt rasist. Fac două mănăstiri şi investesc milioane de euro în Uganda, Rwanda şi Burundi. Plătesc facultăţi la negri, le dau de mâncare şi eu sunt rasist. Eu le plătesc şi le spun tot negri. Dacă sunt negri, să le spun că-s albi?”, a spus Gigi Becali.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare